ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μ.Φωτιάδη: Οι δραματικές στιγμές που έζησε όταν πυροβόλησαν συγγενικό της πρόσωπο στο κεφάλι

Μ.Φωτιάδη: Οι δραματικές στιγμές που έζησε όταν πυροβόλησαν συγγενικό της πρόσωπο στο κεφάλι

Η Μικαέλα Φωτιάδη, η νέα παίκτρια του My style Rocks, είναι μητέρα ενός 3χρονου αγοριού και στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή στο GNTM.

Η Μικαέλα Φωτιάδη γεννήθηκε στην Ολλανδία. Ο πατέρας της, Κρητικός στην καταγωγή βρέθηκε στην Ολλανδία, πριν απο μερικά χρόνια και μάλιστα εκείνο το διάστημα σπούδαζε πιλότος, όταν γνώρισε τη μητέρα της Μικαέλας στο Αμστερνταμ.

Την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και για χάρη της,παράτησε τις σπουδές του για να είναι μαζί της. Λίγα χρόνια αργότερα το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε την Μικαέλα.

Ήταν 9 χρονών, όταν εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη.

Η Μικαέλα, καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, λίγο μετά την στέψη της ως Star Ellas 2015 είχε μιλήσει για παιδικά της χρόνια, τη μάχη που έδωσε με τη ζυγαριά όταν ήταν 17 ετών και έχασε 20 κιλά για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Η εστεμμένη καλλονή, τότε είχε μοιραστεί με τους τηλεθεατές της εκπομπής μία δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε, όταν συγγενικό της πρόσωπο δέχτηκε επίθεση, με πυροβόλο, όπλο στο κεφάλι.

Μιλώντας, τότε στην Τατιάνα Στεφανίδου είχε περιγράψει πως ο θείος της έτρωγε σε ένα εστιατόριο, στον Παναμά με έναν φίλο του και δέχτηκε δολοφονική επίθεση από έναν άγνωστο άντρα, ο οποίος μπήκε στο εστιατόριο, τον πυροβόλησε στο κεφάλι και μετά εξαφανίστηκε.

Η Μικαέλα συντετριμμένη, τότε είχε βρεθεί με την οικογένεια της, στην Ολλανδία όπου ο θείος της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νοσηλεύτηκε στην εντατική για περισσότερους από έξι μήνες και τελικά κατάφερε να κερδίσει τον θάνατο, όπως είχε δηλώσει, τότε, το νεαρό μοντέλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.