ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H Μάιλι Σάιρους ισχυρίζεται ότι την ακολούθησε ένα UFO την ώρα που οδηγούσε

H Μάιλι Σάιρους ισχυρίζεται ότι την ακολούθησε ένα UFO την ώρα που οδηγούσε

Η Μάιλι Σάιρους αποκάλυψε ότι πριν χρόνια είχε μία συνάντηση με ένα εξωγήινο αντικείμενο, το οποίο την ακολουθούσε την ώρα που οδηγούσε.

Σε μια συνέντευξη με τον σχεδιαστή μόδας Ρικ Όουενς μίλησαν ο ένας στον άλλο για μια σειρά θεμάτων.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς κάποτε υποτίθεται ότι είχε μια συνάντηση με κάποιο «εξωγήινο αντικείμενο», ενώ οδηγούσε στην Καλιφόρνια με μια φίλη της.

«Είχα μια τέτοια εμπειρία», συμπλήρωσε.

«Οδηγούσα και με ακολουθούσε ένα εξωγήινο αντικείμενο. Είχε αυτό το μεγάλο φως μπροστά του και ήταν λαμπερό κίτρινο. Το είδα να πετάει και το είδε και η φίλη μου. Υπήρχαν μερικά άλλα αυτοκίνητα στο δρόμο και σταμάτησαν επίσης να κοιτάξουν, οπότε νομίζω ότι αυτό που είδα ήταν πραγματικό».

Μάλιστα τόνισε πως για μέρες δεν μπορούσε να κοιτάξει τον ουρανό επειδή φοβόταν μην επιστρέψουν οι εξωγήινοι.

«Ήμουν ταραγμένη για πέντε μέρες», είπε.

Παρά το γεγονός ότι αισθάνθηκε ταραγμένη από αυτό που είδε, η Σάιρους είπε ότι δεν αισθανόταν ότι απειλήθηκε από το «UFO», συμφωνώντας με τον Όουενς λέγοντας ότι είναι μια «μορφή ναρκισσισμού» να πιστεύει κανείς ότι οι άνθρωποι είναι τα μόνα όντα σε αυτό το σύμπαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στην πραγματικότητα, δεν ένιωσα καμία απειλή», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.