ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φ.Σοφιανός για Α.Γεωργούλη: «Ένας ευρωβουλευτής είναι δυνατόν να πηγαίνει σε ένα τηλεπαιχνίδι;» (βίντεο)

Φ.Σοφιανός για Α.Γεωργούλη: «Ένας ευρωβουλευτής είναι δυνατόν να πηγαίνει σε ένα τηλεπαιχνίδι;» (βίντεο)

Ο γνωστός ηθοποιός, Φίλιππος Σοφιανός, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στο «Pop Up», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απόφαση του συναδέλφου του, Αλέξη Γεωργούλη να αναλάβει την παρουσίαση του Joker την ώρα που είναι και ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Σοφιανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ένας ευρωβουλευτής είναι δυνατόν να πηγαίνει να ένα τηλεπαιχνίδι; Είναι σοβαρό τώρα αυτό; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Νόμιζα ότι το έλεγαν για πλάκα αλλά μου το επιβεβαιώνεις. Όντως παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι. Και αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πάει στις Βρυξέλλες μετά.

​Δηλαδή θα πάρει το αεροπλάνο για να έρθει και να πάει στο στούντιο, να γράψει την εκπομπή και θα ξαναπάει στις Βρυξέλλες; Ε όχι, εγώ δεν θα το έκανα. Δεν θα υπήρχε περίπτωση να έχω έναν τέτοιο ρόλο και να θέλω να κάνω και ένα τηλεπαιχνίδι. Στερείται σοβαρότητας».

«Δεν ξέρω τι κάνει αυτός ο άνθρωπος. Δεν γνωρίζω το έργο του. Δηλαδή έχει κάνει κάτι για εμάς; Έχει κάνει κάτι για τους ηθοποιούς;» αναρωτήθηκε, επίσης, ο γνωστός καλλιτέχνης.

​«Ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ λέει πέντε κουβέντες και τον ακούνε. Δεν ξέρω αν θα συμβεί αυτό με τον Αλέξη Γεωργούλη όταν πάει στην ευρωβουλή και πει πέντε πράγματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, όσον αφορά τη δήλωση περί αμοιβής από το ευρωκοινοβούλιο, ο Φίλιππος Σοφιανός ανέφερε πως «καλά κάνει το παιδί και τα παίρνει εφόσον τον ψηφίζουν. Αν σκεφτείς το έργο που επιτελεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.