ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το πρώτο μήνυμα του Α.Ράμμου μετά την είδηση ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό (βίντεο)

Το πρώτο μήνυμα του Α.Ράμμου μετά την είδηση ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό (βίντεο)

Μέσα από δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη έγινε γνωστό ότι ο Αναστάσιος Ράμμος είναι θετικός στον κορωνοϊό, με τον τραγουδιστή να το επιβεβαιώνει μέσα από ένα βίντεο στο Instagram του.

Ο ίδιος ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του τεστ που έκανε για τον ιο καθώς και ότι θα μείνει σε καραντίνα για τις επόμενες δυο εβδομάδες προκειμένου να μη μπει σε κίνδυνο η υγεία κανενός.

“Αγαπημένα μου παιδιά, μητέρες, πατέρες κτλ. Μόλις έκανα τεστ κορονοϊού και για να μην έχουμε ντράβαλα θα κάτσω μέσα 15 μέρες” αναφέρει στο βίντεό του ο Αναστάσιος Ράμμος προτρέποντας τους πάντες να κρατούν τα μέτρα προστασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.