ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θανάσης Ευθυμιάδης: Με μαγιό στα χιόνια γιατί… «δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα» (φώτο)

Θανάσης Ευθυμιάδης: Με μαγιό στα χιόνια γιατί… «δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα» (φώτο)

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης που έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τη φύση αδιαφόρησε για τις χαμηλές θερμοκρασίες και πόζαρε με μαγιό στα χιόνια.

Ο γνωστός ηθοποιός που είναι πολύ δραστήριος στο Instagram τους τελευταίους μήνες και μοιράζεται με τους followers του διάφορα χρηστικά τιπς, αυτή τη φορά έγραψε το ακόλουθο μήνυμα, το οποίο συνόδευσε με μια φωτογραφία του.

«Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα. Ξεχάσαμε ότι το σώμα μας είναι φτιαγμένο να έχει πάρε-δώσε με την φύση, σε όλες τις εποχές της! Κλειστήκαμε στα μικρά τσιμεντένια κουτάκια και ξεχάσαμε τι σημαίνει Ελευθερία. Να αναπνέω βαθιά! Να συνεργάζομαι με την φύση. Το σώμα μας έχει την σοφία και ξέρει να προσαρμόζεται. Αυτό, αφού αφήσουμε πίσω τις λανθασμένες πεποιθήσεις (θα κρυώσω θα αρρωστήσω.. το έχουμε ακούσει τόσες πολλές φορές) Το να εκθέτουμε το σώμα μας στο κρύο (με την ανάλογη προετοιμασία) δυναμώνει το ανοσοποιητικό μας.».

https://www.vimeo.com/500876670

Και συμπλήρωσε: «Όπως είναι γνωστό σε όλες τις Βόρειες χώρες, τα παιδιά το μαθαίνουν αυτό από νήπια. Στην Ελλάδα, Ο φόβος από το κρύο Είναι βαθύς, αλλά όταν το ξεπερνάμε η Χαρά Είναι πολύ μεγάλη!! Άνδρες, κάντε την αρχή! Γίναμε δούλοι του καναπέ με σουβλάκια και τηλεόραση!!! “We have nothing to combat but our own conditioning and fear ” Wim Hoff».

Δείτε την φωτογραφία του Θανάση Ευθυμιάδη στο Instagram:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CKGiQcfDXkP

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.