ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Mad Clip: Συνελήφθη μετά από «τρελή» καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας o γνωστός ράπερ

Mad Clip: Συνελήφθη μετά από «τρελή» καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας o γνωστός ράπερ

Ο γνωστός ράπερ Mad Clip συνελήφθη μετά από καταδίωξη, καθώς δεν σταμάτησε σε σήμα της αστυνομίας για έλεγχο, κατά κόσμον, Παναγιώτης «Πίτερ» Αναστασόπουλος.

Ο 34χρονος μουσικός κατηγορείται για απείθεια και επίθεση κατά των αστυνομικών που τον συνέλαβαν γιατί δεν σταμάτησε στον έλεγχο και εν συνεχεία καταδιώχθηκε, γιατί δεν πειθάρχησε στο lockdown, όπως τουλάχιστον λένε οι αστυνομικές πηγές.

Μια αστυνομία που απλά «δεν τα πάει καλά μαζί του» αφού αυτός φροντίζει να τους στολίζει με κάθε ευκαιρία: «Μάτια δεκατέσσερα γαμ…μένη μπατσαρία» είναι ο στίχος της επιτυχίας του, «Εlpida».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, αυτός δεν υπάκουσε και ακολούθησε καταδίωξη κατά την διάρκεια της οποίας ο Mad Clip παραβίασε τέσσερα κόκκινα φανάρια οδηγώντας γρήγορα και επικίνδυνα, μέχρι που οι αστυνομικοί τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.