Στράτος Τζώρτζογλου για τις καταγγελίες: «Βγήκε στην επιφάνεια σαν καρκίνος»

Στράτος Τζώρτζογλου για τις καταγγελίες: «Βγήκε στην επιφάνεια σαν καρκίνος»

O ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κλήθηκε να σχολιάσει τον καταιγισμό αποκαλύψεων στον καλλιτεχνικό χώρο.

Μίλησε και για τον «πόλεμο» που δέχθηκε ο ίδιος από το σύστημα και τον οδήγησε στην απόφαση να πάει με τον γιο του Αλκιβιάδη στην Αμερική.

«Όλο αυτό το παραλήρημα των τελευταίων ημερών που ευτυχώς βγήκε στην επιφάνεια σαν καρκίνος πρέπει να φτάσει μέχρι το κόκκαλο», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε γιατί έστειλε τον γιο του στην Αμερική: «Έφυγα και πήγα στην Αμερική με τον γιο μου διότι δεν ήθελα ο Αλκιβιάδης να περάσει όσα πέρασα εγώ. Μετά το 1995 άρχισα να κάνω δικές μου δουλειές επειδή δεν μπορούσα να εισχωρήσω στο κύκλωμα. Με πολεμούσαν άνθρωποι που με φθονούσαν για την εκπληκτική ευλογία που είχα για δέκα χρόνια χωρίς να γνωρίζω κανέναν και χωρίς να ανήκω σε κάποια κλίκα. Κάποια στιγμή δεν μπορούσα να μπω σε σήριαλ μεγάλου καναλιού επειδή ήμουν στη black list, όχι επειδή είχα κάνει κάτι.

Πήγα λοιπόν μαζί με τον Αλκιβιάδη για να βιώσω τον πόνο του, τις αγωνίες του γιατί είχε δεχθεί bullying σε καλό σχολείο που πήγαινε. Όταν πήγαμε στην Αμερική μου εξομολογήθηκε ότι ‘’ήταν η μόνη μου παρέα, έτρωγα ξύλο για να ασχολείται κάποιος μαζί μου’’. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν μου είχε μιλήσει μου απάντησε ΄΄τα παιδιά ήταν πολύ πλούσια, είχαν κάνει κλίκα’’. Τότε είπα πρέπει να σωθεί ο γιος μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συνέχεια ο Στράτος Τζώρτζογλου ξέσπασε λέγοντας: «Και ξαφνικά βλέπει μια ολόκληρη κοινωνία να κάνει λόγο για νόμους που έχουν παραγραφεί, να λένε ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να βγουν αθώοι για καταγγελίες που υπάρχουν εδώ και χρόνια από διαφορετικές μεριές και να μιλάνε για θεωρίες συνομωσίας και κομματικής διαπλοκής. Πρέπει να βγει ο πρωθυπουργός και να αναλάβει την ευθύνη. Στο τέλος θα βγει η αλήθεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.