Μ.Νικολάου για Δ.Λιγνάδη: «Μου προκαλούν θυμό όσα γίνονται γνωστά – Θα διορθωθούν πράγματα»

Μ.Νικολάου για Δ.Λιγνάδη: «Μου προκαλούν θυμό όσα γίνονται γνωστά – Θα διορθωθούν πράγματα»

Η Ματίνα Νικολάου εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και σχολίασε τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης του Δημήτρη Λιγνάδη που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα η ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για όλα αυτά που ακούω και εν τέλει είναι πραγματικά γεγονότα δεν γνώριζα λεπτομέρειες. Μου ήρθε πάρα πολύ απότομο, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ταράχθηκα πάρα πολύ για όλο αυτό που συνέβαινε. Ενδεχομένως τα χρόνια που ήμουν εγώ στη δραματική σχολή να μην τα έπαιρνα χαμπάρι.

Η εμπειρία μου αυτά τα χρόνια στο θέατρο, με ελάχιστες εξαιρέσεις, τα θυμάμαι τόσο όμορφα και σημαντικά γεγονότα στη ζωή μου. Από τις πρόβες με τους συμμαθητές και τους καθηγητές στη δραματική σχολή. Είχα μια άψογη συνεργασία με όλους και αυτό ήταν πολύ μακριά από ότι μπορεί να συνέβαινε στον χώρο. Τώρα που τα βλέπω και τα ακούω, ταράχθηκα πάρα πολύ. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Πρέπει να είναι φωτεινό αυτό το επάγγελμα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος όσον αφορά την υπόθεση Λιγνάδη, η Ματίνα Νικολάου ανέφερε πως «αυτά τα τραγικά πράγματα δεν είχαν φτάσεις τα αυτιά μου. Είναι ένας άνθρωπος που δεν τον γνώρισα ποτέ, δεν έτυχε και καλά δεν έτυχε. Έχω έναν γιο 13 χρονών, ο θυμός μου είναι πάρα πολύ μεγάλος αλλά πραγματικά πιστεύω ότι μετά από αυτό που έγινε τα πράγματα θα φτιάξουν. Είμαι αισιόδοξη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.