ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Bachelor: Η Σία Βοσκανίδου έχει κορμί «θανατηφόρο» (φώτο)

Bachelor: Η Σία Βοσκανίδου έχει κορμί «θανατηφόρο» (φώτο)

Η πρώην παίκτρια του Bachelor, Σία Βοσκανίδου, αδιαμφισβήτητα διαθέτει ένα από τα πιο «καυτά» κορμιά της χώρας μας.

Θυμίζουμε ότι σε ηλικία 19 ετών και συγκεκριμένα το μακρινό 2013, είχε λάβει συμμετοχή και στα καλλιστεία «Miss Πελοπόννησος», όπου και κέρδισε τον τίτλο.

Ωστόσο ευρέως γνωστή έγινε όταν δύο χρόνια πριν δήλωσε συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model, όμως οι τέσσερις κριτές, παρά τις εντυπωσιακές αναλογίες της, δεν της έδωσαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση του bootcamp λόγω των αισθητικών παρεμβάσεων που είχε κάνει στο πρόσωπό της.

Με ή χωρίς τις παρεμβάσεις οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram προκαλούν φουσκοδενδριές στους followers της και αποδεικνύουν πόσο λάθος έκανε ο Παναγιώτης που αποφάσισε να την διώξει από το παιχνίδι.

Το μοντέλο στις δημόσιες εμφανίσεις που κάνει κατά καιρούς ντύνεται ιδιαίτερα αποκαλυπτικά, ενώ ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει και στην παραλία με σέξι μαγιό.

Οι φωτογραφίες αναδεικνύουν όλη τη χάρη της και αναμφισβήτητα είναι η βασίλισσα του Instagram. Η μελαχρινή καλλονή και «Miss Πελοπόννησος 2013» έχει κόλλημα με τα σούπερ σέξι φορέματα και τις ψηλοτάκουνες μπότες, ενώ ποζάρει με σορτσάκια και σε κάθε της πόζα πραγματικά «σπάει ταμεία»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.