ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Λαγούτης: «Χρειάστηκα 26 μήνες στο ΚΕΘΕΑ για να ξεφύγω από τα τυχερά παιχνίδια»

Π.Λαγούτης: «Χρειάστηκα 26 μήνες στο ΚΕΘΕΑ για να ξεφύγω από τα τυχερά παιχνίδια»

Ο Πέτρος Λαγούτης σε μία εξομολόγηση από καρδιάς μίλησε για τον εθισμό του στα τυχερά παιχνίδια και στην προσπάθειά του να απεξαρτηθεί.

Ο ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά: «Έχω ξαναγεννηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2018 που είναι η πρώτη μέρα που πήγα στο ΚΕΘΕΑ να κάνω απεξάρτηση από τα τυχερά παιχνίδια. Πρέπει κάποιος να είναι έτοιμος και να το θέλει πολύ. Γιατί ακόμα και αν το θέλει πολύ, η προσπάθεια μέσα δεν είναι ομαλή και εύκολη. Έχει δυσκολίες γιατί το να σταματήσεις τον οποιοδήποτε εθισμό, σημαίνει να αλλάξεις και άλλα πράγματα στον εαυτό σου που στην αρχή δεν τα έχεις ψιλιαστεί καν. Αρχίζεις μια διαδικασία που σαν το φίδι αλλάζεις δέρμα και ξαναβγαίνεις να ζήσεις. Σε μένα αυτή η διαδικασία πήρε 26 μήνες».

Και συνέχισε: «Δεν κλείνεσαι πουθενά 26 μήνες. Συνεχίζεις να ζεις τη ζωή σου προσπαθώντας αρχικά να βγάλεις αυτό από τη ζωή σου με κάθε δυσκολία και πόνο ψυχής. Ναι, θα υποφέρεις που αλλάζεις πράγματα που είχες μάθει λάθος αλλά κάθε φορά που θα προχωράς θα έρχονται δώρα. Έχει πόνο αλλά έχει και δώρα τα οποία είναι απίστευτο πως έρχονται μετά ασταμάτητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.