ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Μαργαρίτης: «Ξέρω τον Τριαντάφυλλο από τα 15 του – Μου έφερνε σουβλάκια στην Ρόδο»

Γ.Μαργαρίτης: «Ξέρω τον Τριαντάφυλλο από τα 15 του – Μου έφερνε σουβλάκια στην Ρόδο»

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε στο “Πρωινό” για το Survivor και την παρουσία του Τριαντάφυλλου, τον οποίο γνωρίζει πάρα πολλά χρόνια.

Όπως τόνισε, γνωρίζει τον Τριαντάφυλλο από τότε που ήταν έφηβος, όταν σε εμφανίσεις του στη Ρόδο εκείνος του έφερνε σουβλάκια, βοηθώντας τον πατέρα του που είχε σουβλατζίδικο στο νησί.

«Τον Τριαντάφυλλο τον ξέρω από μικρό παιδί. Μπορώ να σου πω ότι τον ξέρω από 15 χρονών. Εμφανιζόμουν στην Ρόδο, ο πατέρας του είχε σουβλατζίδικο και ο Τριαντάφυλλος μου έφερνε τα σουβλάκια. Ήταν από τότε ντελιβεράς το παιδί», αποκάλυψε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, μίλησε για τον γιο του ο οποίος -όπως όλα δείχνουν- ακολουθεί τα «χνάρια» του πατέρα του στη μουσική, αποκαλύπτoντας ότι στις καλοκαιρινές του εμφανίσεις, θα τον έχει στο πλευρό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.