ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Α.Φλωρινιώτη για τους 6 μήνες από τον θάνατο του πατέρα της: «Είναι στιγμές που θέλω να του μιλήσω»

«Τον παρακαλάω κάθε μέρα να έρθει στα όνειρά μου - Ερχόμουν έξαλλη και του φώναζα "γιατί μου το κάνεις αυτό;"»

Α.Φλωρινιώτη για τους 6 μήνες από τον θάνατο του πατέρα της: «Είναι στιγμές που θέλω να του μιλήσω»

Η Άννα Φλωρινιώτη με αφορμή τους 6 μήνες που συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του πατέρα της, Γιάννη, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων τόνισε πως «είναι στιγμές που θέλω να του μιλήσω».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως κάθε φορά που επισκέπτεται το μνήμα του, το ψεκάζει με την αγαπημένη κολόνια του τραγουδιστή.

«Του έβαλα και φώτα. 50 χρόνια φοράει αυτή την κολόνια και δεν θα έλειπε από το μνήμα του. Μετά το καθάρισμα, βάζω παντού για να μοσχοβολάει», εξήγησε.

Πρόσθεσε επίσης: «Τον παρακαλάω κάθε μέρα να έρθει στα όνειρά μου. Ερχόμουν έξαλλη και του φώναζα “γιατί μου το κάνεις αυτό;”. Για εμένα σταμάτησε ο χρόνος εκείνη τη μέρα, με τρελαίνει ότι δεν θα τον ξαναδώ».

Τέλος, είπε: «Δεν το έχω νιώσει ξανά αυτό το συναίσθημα, νιώθω λες και μου έχουν ξεριζώσει την ψυχή μου, νιώθω πολύ μόνη μου. Νιώθω ότι περιτριγυρίζομαι από χιλιάδες κόσμου κι είμαι ολομόναχη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.