ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Α.Κατσαβού: «Ποιος θα μπορούσε να τραβήξει το ενδιαφέρον μου όταν έχει περάσει από τη ζωή μου ο Κ.Βουτσάς;»

«Δεν μπορώ να διαθέσω χρόνο σε μια νέα σχέση»

Α.Κατσαβού: «Ποιος θα μπορούσε να τραβήξει το ενδιαφέρον μου όταν έχει περάσει από τη ζωή μου ο Κ.Βουτσάς;»

Η ηθοποιός Αλίκη Κατσαβού παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τον Κώστα Βουτσά, τον γιο τους, Φοίβο, αλλά και στην προσωπική της ζωή.

«Δεν μπορώ να διαθέσω χρόνο σε μια νέα σχέση. Ποιος θα είναι αυτός που θα μου τραβήξει το ενδιαφέρον όταν έχει περάσει από τη ζωή μου ο Κώστας;» είπε χαρακτηριστικά.

«Τα γενέθλια του Κώστα ήταν 31 Δεκεμβρίου και τα κάναμε πάντα και με βασιλόπιτα και με τούρτα, σβήναμε κεράκια. Ο Κώστας αγαπούσε τις γιορτές, τους άρεσε να έχει μια όμορφη ζωή και να ομορφαίνει τη ζωή των άλλων.

Όταν έφυγε από τη ζωή, ήρθε και η πανδημία, ζωές μας σκοτείνιασαν. Άφησα τον Φοίβο να ζήσει το πένθος με τον δικό του παιδικό τρόπο και να μην του φορτώσω τη δική μου θλίψη.

Έχω λάβει πολλά δώρα από τον Κώστα, δώρα αγάπης, λουλούδια, ρούχα…», ανέφερε αρχικά η Αλίκη Κατσαβού.

«Ο Φοίβος δεν θέλει να βλέπει ταινίες του Κώστα, γιατί στεναχωριέται. Εγώ βλέπω λίγο κρυφά. Έχει πολλές αναμνήσεις από τον πατέρα του. Ο Φοίβος δεν θέλει να βγάλουμε το γραφείο του Κώστα, γιατί του θυμίζει τα πρώτα χρόνια μαζί του.

Είναι βαρύ το όνομα που κουβαλάει, δεν θέλει να τον συγκρίνουν με τον μπαμπά του», είπε στη συνέχεια η Αλίκη Κατσαβού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.