ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Μπαρμπαρίγου για το πρόβλημα υγείας: «Φοβήθηκα πάρα πολύ – Αν σε πάρει από κάτω, τελείωσες»

«Βρήκα τη δύναμη μέσα μου, είπα "όχι, δεν θα το βάλω κάτω"»

Α.Μπαρμπαρίγου για το πρόβλημα υγείας: «Φοβήθηκα πάρα πολύ – Αν σε πάρει από κάτω, τελείωσες»

Για το σοβαρό πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της, μίλησε για πρώτη φορά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Αναφορικά με το πρόβλημα της υγείας της, δήλωσε: «Είχα ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας πριν από αρκετά χρόνια. Φοβήθηκα πάρα πολύ.

Τη δύναμη σου τη δίνει το μέσα σου, πρέπει να τη βρεις ,αλλιώς δεν γίνεται. Αν σε πάρει από κάτω, τελείωσες. Και ήταν ένα θέμα υγείας που αν πέσεις ψυχολογικά, επιδεινώνεται η κατάσταση.

Οπότε θα έπρεπε ή να δω φως μπροστά μου ή να πέσω στα πατώματα και να χτυπιέμαι. Βρήκα τη δύναμη μέσα μου, είπα “όχι, δεν θα το βάλω κάτω”. Και τελείωσε, πέρασε».

Ανέφερε για την περίοδο των εορτών: «Θυμάμαι πολύ έντονα τα πρώτα Χριστούγεννα που είχα με την Κωνσταντίνα μου μωράκι.

Θυμάμαι τα Χριστούγεννα στο πατρικό μου σπίτι, όταν ήμουν παιδί. Μου έχουν μείνει οι μυρωδιές από τότε».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της, τονίζοντας πως προσπαθεί να είναι πάντα αισιόδοξη. «Πάντα είμαι αισιόδοξη.

Ακόμη και στα πιο δύσκολά μου, στα πολύ δύσκολά μου που κινδύνεψα κιόλας, πάντα ήμουν αισιόδοξη και κοιτούσα μπροστά. Ο Θεός με βοήθησε και ξεπέρασα τα προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μίλησε για τους ανθρώπους που είχε στο πλευρό της τις δύσκολες στιγμές. «Είχα δίπλα μου φίλους που ήταν αδέρφια.

Μια φίλη μου ήρθε από το εξωτερικό για να μου συμπαρασταθεί σε εκείνη την πολύ δύσκολη στιγμή. Τώρα λέω κάτι που δεν το έχω πει στη ζωή μου ποτέ, να ξέρεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν έχω μιλήσει για αυτό το πράγμα ποτέ και δεν θέλω να μιλήσω άλλο. Αλεξάνδρα μου, σ’ αγαπώ», είπε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.