ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Παναγιώταρου: «Είμαι πολύ γλυκατζού – Έχω χοληστερίνη, τριγλυκερίδια & είμαι μόλις 29 χρονών»!

«Στις εξετάσεις μου φαίνεται, οι εξετάσεις μου είναι ένα μαύρο χάλι»

Α.Παναγιώταρου: «Είμαι πολύ γλυκατζού – Έχω χοληστερίνη, τριγλυκερίδια & είμαι μόλις 29 χρονών»!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα αποτελέσματα των αιματολογικών της εξετάσεων.

Μιλώντας για το πρόβλημα που εμφανίστηκε με την υγεία της είπε:

«Είμαι πολύ γλυκατζού, τρώω συνέχεια γλυκά. Στις εξετάσεις μου φαίνεται, οι εξετάσεις μου είναι ένα μαύρο χάλι. Έχω χοληστερίνη, τριγλυκερίδια και είμαι μόλις 29 χρονών»!

Στη συνέχεια μιλώντας για τα επαγγελματικά της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε στο πρότζεκτ που ετοιμάζει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι αλήθεια είναι ότι είμαστε σε συζητήσεις. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ με εμένα, την Κατερίνα Στικούδη και άλλον έναν άντρα. Με χαροποιεί όλο αυτό γιατί συμπαθώ πάρα πολύ το Κατερινάκι, νομίζω ταιριάζουμε και σαν γυναίκες, έχουμε πολλές κοινές αντιλήψεις και νομίζω ότι θα είναι κάτι πάρα πολύ καλό αν πετύχει. Θα είναι μια εκπομπή γενικού περιεχομένου και θα προβάλλεται Σαββατοκύριακο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.