ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Παναγιώταρου: Η κρυοσυντήρηση είναι το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει

Τι αποκάλυψε για το όνειρό της να γίνει μητέρα

Α.Παναγιώταρου: Η κρυοσυντήρηση είναι το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει

Σε συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για την απόφασή της να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων.

«Η κρυοσυντήρηση είναι το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει. Το έκανα στην καλύτερη ηλικία, στα 31 μου. Ονειρεύομαι να γίνω μητέρα, θα είμαι υπερπροστατευτική. Οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε single moms, όμως εγώ προτιμώ το παραδοσιακό πρότυπο», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Είχα παντρευτεί σε μικρή ηλικία, αλλά δεν αισθανόμουν έτοιμη να γίνω μαμά. Ο πρώην σύζυγός μου είχε τα στοιχεία του σωστού πάτερα, εγώ δεν αισθανόμουν έτοιμη. Πως μπορεί να κρίνει κάποιος αν μία μητέρα είναι υπεύθυνη και σωστή από το εάν έχει κάνει πλαστικές ή εάν ξέρει να μαγειρεύει», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Κλείνοντας, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε: «Η εργένικη ζωή σιγά σιγά θα αρχίσει να μου χτυπάει το καμπανάκι. Θα συγχωρούσα την απιστία. Έχω απατηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση με την ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα εάν οι διακοπές μου ήταν πληρωμένες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.