ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Σοϊλέδης: «Ο Σ.Μαρτίκας μάλλον μας περνάει για χαζούς ή είναι ο ίδιος χαζός»

«Τα σχόλια για τη Μαρία τα έκανε για να την προσβάλλει»

Α.Σοϊλέδης: «Ο Σ.Μαρτίκας μάλλον μας περνάει για χαζούς ή είναι ο ίδιος χαζός»

Ο Άρης Σοϊλέδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας τόσο για τον ίδιο, όσο κυρίως για τη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, η οποία συμμετέχει στο φετινό Survivor.

«Οποιοσδήποτε άλλος και να τα έλεγε αυτά θα με ενοχλούσε. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ο περισσότερος κόσμος δεν τον έχει σε υπόληψη, γιατί έδειξε πολύ καλά τι είναι μέσα στο Survivor.

Με αυτά που λέει όμως νομίζω ότι μας θεωρεί χαζούς», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

«Βγαίνει και λέει ότι γύρισε από το Survivor και δεν τον αναγνώριζε η μάνα του. Δεν είπες αυτό, δεν είπες ότι δεν αναγνώρισες τη Μαρία γιατί ήταν διαφορετική, σχολίασες ότι το μακιγιάζ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εφεύρεση του ανθρώπου και αυτό το κάνει κοροϊδευτικό.

Οπότε μάλλον μας περνάει για χαζούς ή είναι ο ίδιος χαζός», συμπλήρωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής για τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Είναι αστεία όλα αυτά, δεν ξέρει αν θέλω ή αν δεν θέλω να μπω στο παιχνίδι, αν έχω μιλήσει ή όχι. Δεν τον έχει κανένας μας σε υπόληψη.

Ο άνθρωπος αυτός, παρότι έχει τις δουλειές και τα μαγαζιά του, απ’ αυτό ζει. Στο Survivor μας έλεγε: “τώρα δηλαδή θα είμαστε γνωστοί και θα μας ξέρουν όλοι στην Ελλάδα;”. Τα σχόλια για τη Μαρία τα έκανε για να την προσβάλλει», πρόσθεσε ο Άρης Σοϊλέδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.