ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Βίσση, Ν.Καρβέλας και Α.Πάνια ανέβασαν βίντεο στο TikTok και «ξεσήκωσαν» τους followers τους – «Ίδια βαφή και οι τρεις»

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστη, τη μεγάλη ομοιότητα που παρουσιάζουν τα μαλλιά και των τριών

Α.Βίσση, Ν.Καρβέλας και Α.Πάνια ανέβασαν βίντεο στο TikTok και «ξεσήκωσαν» τους followers τους – «Ίδια βαφή και οι τρεις»

Η Άννα Βίσση, η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας ανέβασαν ένα βίντεο στο TikTok από την έξοδό τους και ενθουσίασαν του φανς τους.

Στο βίντεο, εμφανίζονται αρχικά, η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας να στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλο και να μιλάνε, μέχρι να μπει ανάμεσά τους η Άννα Βίσση και να τους πάρει αγκαλιά.

«Ο πρώην μας Αννίτα, ο πρώην μας» είπε η τραγουδίστρια και φίλη της, με τους τρεις τους να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο

@annavissiofficial

Next please 🤘 #annita

♬ original sound – annavissiofficial

Το βίντεο έγινε viral στην πλατφόρμα από τις πρώτες ώρες και όχι μόνο για την καλή σχέση που έχουν οι πρώην μεταξύ τους. Πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστη, τη μεγάλη ομοιότητα που παρουσιάζουν τα μαλλιά και των τριών. Και ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια, όπως και η Άννα Βίσση έχουν ξανθιά και ανοιχτόχρωμα μαλλιά στο ίδιο σχεδόν μήκος και είναι σχεδόν ίδια για πολλούς από εκείνους που παρακολούθησαν το βίντεο. «Οι τρίδυμες», «Ίδια βαφή μαλλιών και οι τρεις» έγραψαν, μεταξύ άλλων.

Δείτε περισσότερα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.