ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Αφού δεν μπορεί να γεννήσει ο άνδρας γιατί να υιοθετήσει;»

 «Εγώ δεν θα μπορούσα να φανταστώ την ζωή μου με έναν άντρα»

«Αφού δεν μπορεί να γεννήσει ο άνδρας γιατί να υιοθετήσει;»

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Κατσαούνης, μίλησε στο νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία παιδιών από τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. 

Όπως είπε: «Εγώ δεν θα μπορούσα να φανταστώ την ζωή μου με έναν άντρα. Τώρα, επί του Αδάμ και της Εύας, να γυρίσω πίσω πολλούς αιώνες και πολλές χιλιετίες, ο άντρας δεν μπορεί να γεννήσει. Εφόσον λοιπόν δεν τεκνοποιεί ο άντρας, δηλαδή τι να υιοθετήσουμε ρε παιδιά;».

Και συνέχισε λέγοντας: «Κάποιοι άντρες γεννιούνται με τις ορμόνες τις γυναικείες και μετατρέπονται σε τρανς, πως λέγονται… Δεν τα ξέρω και καλά, δεν είμαι και Αθηναίος. Μετατρέπονται σε τρανσέξουαλ και μοιάζουν σαν γυναίκες. Μπορεί να έχουν χαρακτήρα σαν να είναι κάποιος γεννημένος άντρας και να είναι η τέλεια γυναίκα από μέσα του. Να έγινε δηλαδή κάποιο λάθος της φύσης, να έπρεπε να γεννηθούν γυναίκες και γεννήθηκαν άντρες. Τουλάχιστον να μοιάζουν σαν γυναίκα, ρε παιδί μου».

Για να συμπληρώσει: «Τουλάχιστον να κάνουν και όλη την μετατροπή εάν θέλουν να υιοθετήσουν και τα λοιπά. Εμείς στη Θεσσαλία θέλουμε ο άντρας να έχει πάντα γυναίκα. Οι άντρες είναι με τις γυναίκες. Τώρα εδώ στην Αθήνα είναι αλλιώς… Open mind, πως το λέτε, πιο ανοιχτά τα μυαλά. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που κρύβουν την ταυτότητα τους , το πιστεύω αυτό, αλλά καλό είναι όποιος κι αν είσαι, ότι κι αν είσαι, να μην το κρύβεις. Είτε είσαι…, που λέμε στα Φάρσαλα, είτε είσαι μη κουνιστός είναι καλό να μην το κρύβεις και να είσαι ο εαυτός σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξέρεις τι με ενοχλεί; Το να μου την πέσει ένας άντρας, να του πω «δεν είσαι του γούστου μου» και να επιμένει. Μου έχει συμβεί να μου την πέσουν άντρες και αισθάνθηκα πολύ άβολα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.