ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αγνώριστη η Κιμ Καρντάσιαν: Πόζαρε σε εξώφυλλο περιοδικού με ξυρισμένο κεφάλι (φωτό)

Η Κ.Καρντάσιαν μοιράστηκε τις φωτογραφίες με τους ακολούθους της στο Instagram, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι

Αγνώριστη η Κιμ Καρντάσιαν: Πόζαρε σε εξώφυλλο περιοδικού με ξυρισμένο κεφάλι (φωτό)

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε μία ριζική αλλαγή για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης. Συγκεκριμένα η διάσημη influencer εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού μόδας CR Fashion Book με ξυρισμένο κεφάλι και γυαλιά μυωπίας.

Η Κιμ Καρντάσιαν μοιράστηκε τις φωτογραφίες με τους ακολούθους της στο Instagram, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι. Αρκετοί σχολίασαν ότι πρόκειται για μία εντελώς διαφορετική και πιο «αμφιλεγόμενη» πλευρά της Καρντάσιαν. Η ίδια έγραψε ότι είναι ενθουσιασμένη που βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού στην επέτειο για τα 10 χρόνια κυκλοφορίας του.

Οι φωτογραφίες αυτές έρχονται μετά τις ντροπιαστικές φωτογραφίες του Κάνιε Γουέστ από τις διακοπές στην Ιταλία. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μέσα από το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν ο ίδιος και η…φερόμενη ως «σύζυγός» του και στις οποίες φαίνεται ο ράπερ να δείχνει τα οπίσθιά του.

Βέβαια, αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα ακολούθησαν προς έκπληξη των παπαράτσι, αλλά και των διερχόμενων, καθώς το πλοιάριο έγινε κρεβάτι και ολόκληρο το κανάλι της Βενετίας κρεβατοκάμαρα με το φωτογραφικό φακό να συλλαμβάνει το ζευγάρι σε περιπτύξεις που τα Μέσα πλέον εικάζουν ότι επρόκειτο για στοματικό έρωτα της Σενσόρι προς τον Γουέστ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου και δεν τραβήχτηκαν μόνο από παπαράτσι, αλλά και από τουρίστες (!) ενισχύουν τις φήμες που θέλουν τον ράπερ στην χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε να βρεθεί, ενώ σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη Sun, η πρώην σύζυγός του Κιμ Καρντάσιαν αισθάνεται ντροπιασμένη και προβληματισμένη και «δεν έχει ιδέα πώς να μιλήσει στα παιδιά» τους γι’ αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον πατέρα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.