ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αγνώριστος ο Χ.Στάιλς με το νέο κούρεμά του – Η αλλαγή που σόκαρε τους θαυμαστές του (VIDEO)

«Περνάει ο Χάρι Στάιλς κρίση μέσης ηλικίας;»

Αγνώριστος ο Χ.Στάιλς με το νέο κούρεμά του – Η αλλαγή που σόκαρε τους θαυμαστές του (VIDEO)

Σοκαρισμένοι είναι οι θαυμαστές του επιτυχημένου τραγουδιστή Χάρι Στάιλς ύστερα από την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά του.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που εξασφάλισε το TMZ, ο 29χρονος τραγουδιστής ξύρισε το κεφάλι του.

Ο Χάρι Στάιλς έκανε το ντεμπούτο του νέου του hairstyle ενώ παρακολουθούσε τη συναυλία των U2 στο «Las Vegas Sphere» με την κοπέλα του, Τέιλορ Ράσελ, και φίλους.

Ο Βρετανός ποπ σταρ, ο οποίος φορούσε ένα λευκό T-shirt, άφησε να φανεί το ξυρισμένο κεφάλι του, ενώ χόρευε με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος. Στα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν, ο Στάιλς φαίνεται να στέκεται πίσω από την κοπέλα του, έχοντας το ένα χέρι του στον ώμο της ηθοποιό.

Πώς αντέδρασαν οι φανς

Ωστόσο, οι θαυμαστές δεν πήραν καθόλου καλά την είδηση του νέου κουρέματος του Στάιλς, καθώς έσπευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δηλώσουν τη θλίψη και το σοκ τους για τη μεγάλη αλλαγή.

«Αγαπώ τόσο πολύ τον Χάρι Στάιλς και θα υπερασπιστώ οτιδήποτε κάνει, αλλά αυτό το κούρεμα δεν είναι αυτό, λυπάμαι», έγραψε ένα άτομο στο Twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Περνάει ο Χάρι Στάιλς κρίση μέσης ηλικίας;», ρώτησε ένας τρίτος, ενώ ένας άλλος λογαριασμός αστειεύτηκε: «ΧΑΡΙ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΦΑΛΑΚΡΗ ΠΕΡΟΥΚΑ, ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.