ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Έγινε ξανθιά και ποζάρει προκλητικά λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της (φωτο)

Η 42χρονη «ιέρεια» της πασαρέλας φόρεσε μερικά αποκαλυπτικά σύνολα

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Έγινε ξανθιά και ποζάρει προκλητικά λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της (φωτο)

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο έχει διαγράψει τη δική της πορεία στο μόντελινγκ, με σήμα κατατεθέν της, μεταξύ άλλων και τα μακριά καστανά μαλλιά της.

Λίγο μετά την είδηση ότι χώρισε με τον Ρίτσαρντ Λι, η Αμπρόσιο έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

Εμφανίστηκε ξανθιά στο Instagram για πρώτη φορά, με τους εκατομμύρια φαν της να σχολιάζουν, πόσο της ταιριάζει το νέο της λουκ.

Οι «εκπλήξεις» που επιφυλάσσει το μοντέλο από τη Βραζιλία στο κοινό της, δεν σταματούν εκεί.

Η 42χρονη «ιέρεια» της πασαρέλας και πρώην άγγελος της Victoria Secret, φόρεσε μερικά αποκαλυπτικά σύνολα, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία.

Ποζάροντας στον φακό, η Αμπρόσιο ανεβαίνει τις σκάλες με το ένα πόδι της εντελώς γυμνό από ψηλά στον γοφό. Σε άλλη φωτογραφία, η ίδια φορά λεοπάρ εσώρουχα και μια διάφανη ρόμπα που δημιουργεί ένα μακρύ πέπλο γύρω της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.