ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλλαγή καριέρας στα 51 της: Από επιτυχημένη σειρά του HBO στο OnlyFans (φωτο)

Η ίδια ανακοίνωσε τα νέα στο Instagram της με μια γυμνή φωτογραφία

Αλλαγή καριέρας στα 51 της: Από επιτυχημένη σειρά του HBO στο OnlyFans (φωτο)

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Sopranos», Ντρέα ντε Ματέο, μιλά για την απόφασή της να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans.

«Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι έχουν πει κάποια άσχημα πράγματα για εμένα που έχω γίνει μέλος του OnlyFans. Αλλά, ξέρετε, ο τρόπος που το βλέπουμε σε αυτό το σπίτι είναι ότι είμαι μια πολεμίστρια που δεν αποδέχεται την ήττα» είπε η ηθοποιός στο Fox News Digital.

Η 51χρονη μπήκε στη συνδρομητική υπηρεσία, γνωστή για το μη λογοκριμένο περιεχόμενό της, τον περασμένο μήνα.

Η ίδια ανακοίνωσε τα νέα στο Instagram της με μια γυμνή φωτογραφία και χρεώνει 15 δολάρια τον μήνα για τη σελίδα της. drea-de-matteo-onlyfans-04

H φωτογραφία προφίλ της ηθοποιού στο OnlyFans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.