Κατά τη διάρκεια των τελικών αγορεύσεων την περασμένη Παρασκευή

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ συνεχίζει να κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα, καθώς σήμερα φτάνει στο τέλος της, με τους ενόρκους να δίνουν την τελική ετυμηγορία.

Οι θαυμαστές του ηθοποιού σε κάθε πλάνο της δίκης προσπαθούν να εντοπίσουν ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες της υπόθεσης και κυρίως τη συμπεριφορά όλων των εμπλεκομένων.

Έτσι λοιπόν, δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, ότι η ηθοποιός του «Aquaman» κρατούσε αρκετές σημειώσεις κατά τη διάρκεια των τελικών αγορεύσεων την Παρασκευή, αφήνοντας πολλούς να αναρωτιούνται τι ακριβώς γράφει.

Ένα βίντεο όμως που έγινε σύντομα viral στο Twitter, φαίνεται να δείχνει τη σταρ να προσποιείται ότι σημειώνει κάποια πράγματα, ενώ στην πραγματικότητα δεν έγραφε τίποτα.

Χαρακτηριστική είναι η λεζάντα που έγραψε ο χρήστης στο κλιπ:«Η Amber έγραψε όλα όσα της έκανε ο Τζόνι. Μετάφραση=Τίποτα».

Δείτε το βίντεο

herd-nothinf

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, με τις δύο νομικές ομάδες να παρουσιάζουν τα τελικά τους επιχειρήματα. H επιτροπή, η οποία αποτελείται από 7 ενόρκους και δύο αναπληρωματικούς εξέτασε τις ετυμηγορίες, προκειμένου να ανακοινώσει την ετυμηγορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε ομόφωνη απόφαση, οπότε θα συνεδριάσουν ξανά σήμερα.