Άμπερ Χερντ: «Πιάστηκε» να κρατάει σημειώσεις στη δίκη… χωρίς να ακουμπάει το στυλό στο χαρτί

Κατά τη διάρκεια των τελικών αγορεύσεων την περασμένη Παρασκευή

Άμπερ Χερντ: «Πιάστηκε» να κρατάει σημειώσεις στη δίκη… χωρίς να ακουμπάει το στυλό στο χαρτί

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ συνεχίζει να κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα, καθώς σήμερα φτάνει στο τέλος της, με τους ενόρκους να δίνουν την τελική ετυμηγορία.

Οι θαυμαστές του ηθοποιού σε κάθε πλάνο της δίκης προσπαθούν να εντοπίσουν ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες της υπόθεσης και κυρίως τη συμπεριφορά όλων των εμπλεκομένων.

Έτσι λοιπόν, δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, ότι η ηθοποιός του «Aquaman» κρατούσε αρκετές σημειώσεις κατά τη διάρκεια των τελικών αγορεύσεων την Παρασκευή, αφήνοντας πολλούς να αναρωτιούνται τι ακριβώς γράφει.

Ένα βίντεο όμως που έγινε σύντομα viral στο Twitter, φαίνεται να δείχνει τη σταρ να προσποιείται ότι σημειώνει κάποια πράγματα, ενώ στην πραγματικότητα δεν έγραφε τίποτα.

Χαρακτηριστική είναι η λεζάντα που έγραψε ο χρήστης στο κλιπ:«Η Amber έγραψε όλα όσα της έκανε ο Τζόνι. Μετάφραση=Τίποτα».

Δείτε το βίντεο

herd-nothinf

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, με τις δύο νομικές ομάδες να παρουσιάζουν τα τελικά τους επιχειρήματα. H επιτροπή, η οποία αποτελείται από 7 ενόρκους και δύο αναπληρωματικούς εξέτασε τις ετυμηγορίες, προκειμένου να ανακοινώσει την ετυμηγορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε ομόφωνη απόφαση, οπότε θα συνεδριάσουν ξανά σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.