ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αννίτα Πάνια: «Πήρα αντικαταθλιπτικά – Χρειάστηκε να “κουμπώσω” λίγη χημεία»

«Δεν αισθάνομαι ούτε δυνατή, ούτε αδύναμη»

Αννίτα Πάνια: «Πήρα αντικαταθλιπτικά – Χρειάστηκε να “κουμπώσω” λίγη χημεία»

Η Αννίτα Πάνια, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και μίλησε για την περίοδο που είχε χρειαστεί να πάρει αντικαταθλιπτικά αλλά και για τη σχέση της με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα.

 «Η Άννα, είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, και καλλιτεχνικά, και πραγματικά. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ ελπιδοφόρο πράγμα για όλους μας. Ο Νίκος είναι ο δικός μου άνθρωπος και ό,τι είναι του Νίκου, σαφώς και είναι συμβατό με εμένα. Αν δεν ταιριάζαμε, δε θα συμπεθεριάζαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον γιο της σχολίασε: «Ο γιος μου, Ανδρέας, μοιάζει και σε εμένα και στον πατέρα του, αλλά ταυτόχρονα δεν μοιάζει και σε κανέναν. Για τον εαυτό του θα πρέπει να μιλήσει ο ίδιος. Προσπαθώ να μπω στα παπούτσια του, και δε ξέρω, αν τύχαινε να είναι γνωστή η μάνα μου και ο πατέρας μου πόσο θα μου άρεσε να μιλάνε για μένα, ποιος είμαι, πως είμαι, τι είμαι και πως ξηγιέμαι γενικότερα».

«Κάθε άνθρωπος μιλάει για τον εαυτό του όπως και όταν εκείνος αποφασίσει να το κάνει. Το θεωρώ λίγο ρουφιανιά και αδιακρισία να συστήνω εγώ τον γιο μου. Μπορεί να φαίνομαι ψιλοϋστερική με αυτό που κάνω, αλλά άμα λάχει μπορεί και να είμαι» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Όσον αφορά το διάστημα που έπαιρνε αντικαταθλιπτικά, η Αννίτα Πάνια είπε: «Πέρασα και μια φάση της ζωής μου που χρειάστηκε να “κουμπώσω” λίγη χημεία για να το φέρω με τη σεροτονίνη, να τα αρπάξει ο νευροδιαβιβαστής και να πάνε λίγο πιο γρήγορα τα πράγματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν αισθάνομαι ούτε δυνατή, ούτε αδύναμη. Αισθάνομαι μια χαρά. Κι όταν κάποιες φορές πέρασα περίεργες φάσεις στη ζωή μου, ζήτησα τη βοήθεια Ψ. Όταν πονάει το κεφάλι μας, παίρνουμε αναλγητικά. Όταν κάνουμε πυρετό, αντιπυρετικά, όταν πονάει το μυαλό μας, παίρνουμε αντικαταθλιπτικά. Εκτός αν μπορείς να πας ξεροσφύρι. Μαγκιά κι αυτή» σημείωσε στο τέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.