ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Από τοξικό συνδυασμό φαιντανύλης, κεταμίνης και κοκαΐνης «έφυγε» ο 19χρονος εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο

«Ο θάνατος του Λεάντρο οφείλεται σε καταλάθος υπερβολική δόση»

Από τοξικό συνδυασμό φαιντανύλης, κεταμίνης και κοκαΐνης «έφυγε» ο 19χρονος εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Από τοξικό συνδυασμό φαιντανύλης, κεταμίνης και κοκαΐνης άφησε την τελευταία του πνοή στα 19 του χρόνια ο εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Ειδικότερα, οι αρμόδιοι ιατροδικαστές εξέδωσαν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις, τα οποία δείχνουν ότι ο Λεάντρο Ντε Νίρο δεν έκανε απλά ουσίες, αλλά σκληρά ναρκωτικά και πολύ επικίνδυνους συνδυασμούς αυτών.

Σύμφωνα με το TMZ, ο 19χρονος είχε στον οργανισμό του φαιντανύλη, κεταμίνη και κοκαΐνη, μεταξύ άλλων.

«Σύμφωνα με τον επικεφαλής ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης, ο Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ πέθανε από τις τοξικές επιδράσεις της φαιντανύλης, της αλπραζολάμης, της 7-αμινοκλοναζεπάμης, της κεταμίνης και της κοκαΐνης. Ο θάνατος του Λεάντρο οφείλεται σε καταλάθος υπερβολική δόση» γράφει στο δημοσίευμα.

Ο εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο πέθανε τη Δεύτερα, 3 Ιουλίου, είδηση που δημοσιοποίησε η μητέρα του με ανάρτηση στο Instagram. Σύντομα, έγινε γνωστό το γεγονός ότι οι αστυνομικές δυνάμεις βρήκαν δίπλα στη σορό του έναν δίσκο με μια λευκή σκόνη. leandro_de_niro

Η γυναίκα που συνελήφθη για την υπόθεση

Πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστό στα media, ότι οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη μιας γυναίκας, γνωστής ως η «πριγκίπισσα του Percocet. Πιστεύεται, ότι έχει σχέση με τον ύποπτο θάνατο από υπερβολική δόση του 19χρονου εγγονού του Ρόμπερτ Ντε Νίρο», ανέφερε η Post.

Η 20χρονη Σοφία Χάλεϊ Μαρκς φέρεται να πούλησε στον Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ ναρκωτικά πριν βρεθεί νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη στις 2 Ιουλίου, δήλωσαν πηγές της αστυνομίας στην Post.

Συνελήφθη γύρω στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης κατά τη διάρκεια μυστικής επιχείρησης που διεξήχθη από την αστυνομία της Νέας Υόρκης, την υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών και την εθνική ασφάλεια, ισχυρίστηκαν οι πηγές.

Οι ερευνητές εξακολουθούσαν να ερευνούσαν το σπίτι της αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Της απαγγέλθηκαν ομοσπονδιακές κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και αναμένεται να προσαχθεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν το πρωί της Παρασκευής, όπως ανέφεραν πηγές.

Από την αρχή, η αστυνομία εξέταζε τον θάνατο του Λεάντρο ως πιθανή υπερβολική δόση, αφού κοντά στο σώμα του εφήβου βρέθηκαν μια λευκή σκόνη και σύνεργα ναρκωτικών.

Η μητέρα του Λεάντρο, Ντρένα Ντε Νίρο, είναι η μεγαλύτερη κόρη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο με την πρώην σύζυγό του Νταϊάν Άμποτ.

Η Ντρένα είχε αποκαλύψει προηγουμένως ότι πίστευε ότι ο γιος της πέθανε αφού πήρε χάπια με φεντανύλη. Το άτομο που πούλησε τα μολυσμένα φάρμακα στον έφηβο το έκανε εν γνώσει του, υποστήριξε.

«Κάποιος του πούλησε χάπια εμπλουτισμένα με φαιντανύλη που ήξερε ότι ήταν εμπλουτισμένα, αλλά παρόλα αυτά του τα πούλησε», έγραψε στο Instagram απαντώντας σε ένα σχόλιο που ρωτούσε για την αιτία του θανάτου του γιου της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έτσι, για όλους αυτούς τους ανθρώπους που εξακολουθούν να πουλάνε και να αγοράζουν αυτό το πράγμα, ο γιος μου χάθηκε για πάντα», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.