ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ενημέρωση προς κάθε ενδιαφερόμενο: «Κάνω το καλύτερο κρεβάτι» δηλώνει η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου

«Όμως δεν έχω κάνει ποτέ one night stand»

Ενημέρωση προς κάθε ενδιαφερόμενο: «Κάνω το καλύτερο κρεβάτι» δηλώνει η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου

Σε μια δήλωση-πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο προχώρησε το γνωστό μοντέλο Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, γνωστή από τη συμμετοχή της στα ριάλιτι My Style Rocks και Survivor, καθώς αποκάλυψε ότι «κάνει το καλύτερο κρεβάτι», όχι όμως με τον τρόπο που το καταλαβαίνουμε, αλλά με έναν διαφορετικό.

Βέβαια η ίδια ότι δεν έχει κάνει ποτέ one night stand, πού σημαίνει ότι δεν είναι γυναίκα του πρώτου ραντεβού, οπότε καλύτερα να συντομεύετε αν βγει μαζί της στο πρώτο ραντεβού και να περιμένετε το δεύτερο για να διακριβώσετε αν αυτό που λέει είναι αλήθεια.

Συγκεκριμένα είπε: «Κάνω το καλύτερο κρεβάτι, εννοώ ότι το στρώνω πολύ ωραία. Με πήραν για το “I’ m celebrity get me out of here”, τα λεφτά είναι 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Τα υπολόγισα για ένα μήνα και δεν θα έβγαζα πολλά και το άφησα».

Παράλληλα σε ερώτηση για το ποια είναι η μεγαλύτερη κατινιά που έχει κάνει είπε:

«Η μεγαλύτερη κατινιά που έχω κάνει είναι να ψάξω το κινητό του αγαπημένου μου. Όταν ψάχνεις, κάτι βρίσκεις».

Επίσης αναφέρθηκε στο ακριβότερο δώρο που έχει δεχθεί, αλλά και τα unfollow στο Instagram:

Το ακριβότερο δώρο που έχω δεχθεί είναι το μονόπετρο που φοράω, θα έχουμε ευχάριστα! Στη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα εύχομαι βίον ανθόσπαρτον. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, δεν θα στήριζα κάποιες γυναίκες, θα απείχα. Κάνω συνέχεια unfollow, το τελευταίο που έκανα ήταν στην Ελευθερία Ελευθερίου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.