ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άρχισε τις συνεντεύξεις ο Γ.Κιμούλης: «Χωνόμαστε στην καριέρα και χανόμαστε από αυτούς που θα μπορούσαν να μας αγαπήσουν»

Όσα δήλωσε για την παράσταση «Η Συνάντηση»

Άρχισε τις συνεντεύξεις ο Γ.Κιμούλης: «Χωνόμαστε στην καριέρα και χανόμαστε από αυτούς που θα μπορούσαν να μας αγαπήσουν»

Ο Γιώργος Κιμούλης έδωσε συνέντευξη, με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Η Συνάντηση» στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε στην εκπομπή «Πρωινό μας» για το έργο που ανεβάζει: «Θα μείνουμε εδώ μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου. Πριν την καραντίνα, έπαιζα στο ΚΘΕ στη Θεσσαλονίκη. Είναι λιγάκι δύσκολο να αλλάξω τον σχεδιασμό μου. Είμαι και λίγο πεισματάρης».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Το συμπέρασμα που βγάζει κάποιος είναι ότι δυστυχώς καταλαβαίνει κανείς σε μεγάλη ηλικία, ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή από την καριέρα».

Τόνισε μάλιστα, πως ο περισσότερος κόσμος τείνει να απομακρύνεται συνήθως από τους ανθρώπους που τον αγαπάνε για χάρη της επαγγελματικής του επιτυχίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γιατί νομίζουμε ότι αν αποκτήσουμε μία σημαντική θέση στην κοινωνία, θα μας αγαπήσουν όλοι. Χωνόμαστε στην καριέρα και την ίδια στιγμή χανόμαστε από αυτούς που πραγματικά θα μπορούσαν να μας αγαπήσουν», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.