ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ασυγκράτητος» Έλληνας τραγουδιστής έχει κάνει σεξ με την σύντροφό του στο τελεφερίκ της Πάρνηθας

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος σε δηλώσεις του

«Ασυγκράτητος» Έλληνας τραγουδιστής έχει κάνει σεξ με την σύντροφό του στο τελεφερίκ της Πάρνηθας

Γνωστός τραγουδιστής φαίνεται πως είναι… λάτρης της ερωτικής περιπέτειας, καθώς δήλωσε πως έχει κάνει σεξ με την σύντροφό του στο τελεφερίκ της Πάρνηθας και άφησε άφωνους τους πάντες!

Ο λόγος για τον Αναστάσιο Ράμμο, ο οποίος έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στο Πρωινό του Star και μίλησε για τα πιο περίεργα μέρη μου έχει κάνει σεξ.

Ποιο ήταν λοιπόν το πιο περίεργο μέρος; Το τελεφερίκ της Πάρνηθας και όπως αποκάλυψε οn camera, πρόλαβε να ολοκληρώσει την πράξη και να μην τους δει και κανείς.

Την άποψή του για τη μονογαμία είχε εκφράσει, επίσης, στο παρελθόν ο Αναστάσιος Ράμμος, στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά. Ο γνωστός τραγουδιστής όταν βρέθηκε καλεσμένος στο «After Dark», προχώρησε σε προσωπικές αποκαλύψεις, σχετικά με το πώς ο ίδιος βλέπει τη σχέση και την ιδέα του να είναι δύο άνθρωποι ταίρι για πάντα, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τον πατέρα του.

«Θα ήθελα να κάνω οικογένεια… Πρέπει να το νιώσεις αυτό. Έρχεται μόνος του ο έρωτας. Δεν πιστεύω στη μονογαμία, ούτε στην ιδιοκτησία. Δεν γίνεται ένας άντρας και μια γυναίκα να έχουν για μια ζωή ένα ταίρι. Δεν γίνεται να είναι μόνο με έναν σεξουαλικά. Σε συντροφικότητα, αγάπη και να είναι ο άλλος δίπλα σου μια ζωή και να σου συμπαραστέκεται ναι», είπε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με το εάν θα έλεγε στη σύντροφό του, ότι θέλει να πάει με άλλη γυναίκα, ό ίδιος απάντησε: «Ναι. Θέλεις να έρθεις κι εσύ; Ρε παιδάκι μου είναι ειλικρινές αυτό. Αν το έκανες και δεν το έλεγες; Αν δεν το δεχτεί ή δεν πάει άλλο θα χωρίσετε. Τέλος. Σίγουρα το σεξ παίζει μεγάλο ρόλο. Εμένα η αγαπημένη μου λέξη είναι κ…α. Όχι η σεξουαλική αλλά σε ότι κάνεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.