ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Κόκοτας: «Οι γιατροί μας λένε ότι ο κάθε οργανισμός αντιδράει διαφορετικά – Αν πέσω εγώ θα διαλυθούν όλα» είπε η σύζυγός του

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου»

Δ.Κόκοτας: «Οι γιατροί μας λένε ότι ο κάθε οργανισμός αντιδράει διαφορετικά – Αν πέσω εγώ θα διαλυθούν όλα» είπε η σύζυγός του

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του γνωστού τραγουδιστή.

Πιο συγκεκριμένα Κατερίνα Κόκοτα μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ» τη Δευτέρα 22 Απριλίου, όπου ανέφερε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν ως προς την κατάσταση του Δημήτρη, περιμένουμε με υπομονή και εμείς μαζί με τους γιατρούς, οι οποίοι λένε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή».

Για το αν έχει γίνει κάποια προσπάθεια αποσωλήνωσης, απάντησε: «Όχι, δεν έχει γίνει ολοκληρωμένα μέχρι στιγμής. Είχε γίνει προσπάθεια τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά δεν ολοκληρώθηκε. Τις τελευταίες ημέρες δεν έχει γίνει κάποια τέτοια προσπάθεια».

Στη συνέχεια, για την κατάσταση της ψυχολογίας της η Κατερίνα Κόκοτα σχολίασε: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου, προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά αλλά κάποιες φορές το συναίσθημα δεν με αφήνει. Προσπαθώ όμως γιατί έτσι πρέπει και για το παιδί και για τον Δημήτρη αν εγώ πέσω διαλύθηκαν όλα».

Έπειτα, περιέγραψε όσα της λένε οι γιατροί αυτές τις ημέρες για την υγεία του άνδρα της: «Οι γιατροί μας ενημερώνουν μέρα με τη μέρα, ούτε προβλέψεις μπορούν να κάνουν. Σε γενικές γραμμές μας λένε ότι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιδράει διαφορετικά και ότι οι ασθενείς σε τέτοιες περιπτώσεις θεραπεύονται με τον ύπνο και την καταστολή, αλλά ο κάθε ασθενής έχει τους δικούς του χρόνους. Δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη από τους γιατρούς. Οι εξετάσεις που είχαν γίνει, όπως οι αξονικές, μας είχαν πει ότι είναι καθαρές αλλά μέχρι εκεί, δεν μας έχουν πει κάτι παραπάνω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τελευταίες πληροφορίες από το νοσοκομείο Γεννηματάς αναφέρουν ότι οι γιατροί της ΜΕΘ όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας, έχουν ξεκινήσει τη μείωση της φαρμακευτικής αγωγής που τον “κρατά” σε καταστολή ώστε να δουν σε ποιο επίπεδο είναι εφικτό να “ξυπνήσει” χωρίς να υπάρχει πρόβλημα για τον οργανισμό του. Πρόκειται για μία διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από μία ημέρα, αλλά και να διακοπεί εάν κριθεί ότι εγκυμονεί κινδύνους για τον ασθενή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.