ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Κουκίου για την αρπαγή της: «Μπήκα στο αυτοκίνητο και με πήραν τρία άτομα – Δεν θυμάμαι πόσο με κράτησαν»

«Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν πλέον»

Δ.Κουκίου για την αρπαγή της: «Μπήκα στο αυτοκίνητο και με πήραν τρία άτομα – Δεν θυμάμαι πόσο με κράτησαν»

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» και πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης μίλησε για την αρπαγή της πριν από δύο χρόνια. 

«Τρόμαξα πολύ με την αρπαγή. Έχει γράψει μέσα μου, να μην τύχει σε άνθρωπο. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν πλέον.

Ήταν 7:30 το πρωί και ήθελα να πάω στο μαγαζί μου στην Πάτρα, μπήκα στο αυτοκίνητο και με πήραν τρία άτομα.

Μου φάνηκε αιώνας, δεν θυμάμαι πόσο με κράτησαν. Ήταν σκοτάδι. Θυμάμαι μετά που ήταν μέρα έξω. Δεν είχα επαφή με το περιβάλλον. Ήθελαν λεφτά, κοσμήματα. Δεν παίρνω τίποτα πολύτιμο πάνω μου πλέον» είπε η Δ.Κουκίου.

Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και σχετικά με αυτό, ξεκαθάρισε:

«Δεν θέλω να μιλάω καθόλου για την προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να τη βγάζω προς τα έξω για πολλούς λόγους. Ειδικά να μιλάω για ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο μου.

Είμαι καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου, πιο ώριμη, ξέρω τι θέλω πραγματικά. Δεν με νοιάζει αν θα βγει κάτι, ξέρω τι θέλω και πού στοχεύω. Θέλω να έχω ψυχική ηρεμία. Πρώτη φορά θα σου πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη».

«Ήταν εξαντλητικά τα ωράρια στο “My Style Rocks”, και εγώ δεν έχω μάθει να ζορίζομαι. Είμαι λίγο κακομαθημένη. Βρισκόμουν ανάμεσα σε πολλά άτομα που με έκριναν, που επίσης δεν το έχω συνηθίσει. Οι κριτές είναι πολύ καλοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν ξέρω γιατί αποφασίστηκε να αλλάξει η σύνθεση της κριτικής επιτροπής. Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν περνούσε καλά στην Ελλάδα, ήταν μόνη της όλη μέρα. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί, είναι αληθινή», είπε τέλος η Διονυσία Κουκίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.