ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Δ.Χρυσοχοΐδης για Β.Καρρά: «Ήταν δύσκολος άνθρωπος – Όποιος τον ακολούθησε δεν άντεξε»

«Το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του ήταν η γυναίκα του»

Δ.Χρυσοχοΐδης για Β.Καρρά: «Ήταν δύσκολος άνθρωπος – Όποιος τον ακολούθησε δεν άντεξε»

Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του Βασίλη Καρρά, που άφησε την τελευταία του πνοή στις 24 Δεκεμβρίου του 2023.

Ο τραγουδιστής ανέφερε στην αρχή: «Μαγείρευε πολύ καλά. Έκανε πολύ καλές γαρίδες σοτέ. Ασχολούνταν πολύ με τα κτήματα σαν γεωργός, διαφωνούσαμε για το… ψάρεμα. Είχε ‘φορτωθεί’ πολλά και αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα» και πρόσθεσε:

«Έχει γράψει πάνω από 200 τραγούδια. Ήταν ‘μαχαίρι’ στην καρδιά να πρέπει να τραγουδάω το τελευταίο τραγούδι που μου έδωσε», συμπληρώνει.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης αποκάλυψε πως το σημαντικότερο κομμάτι στη ζωή του Βασίλη Καρρά, ήταν η σύζυγός του, Χριστίνα: «Το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του ήταν η γυναίκα του. Ήταν δύσκολος άνθρωπος. Όποιος τον ακολούθησε, δεν άντεξε. Τον απέφευγα γιατί δεν μπορούσα να ακολουθήσω τη ζωή του, ήταν σκληρός, δε ‘μάσαγε’».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη δική του καριέρα: «Πριν γίνω τραγουδιστής, ήμουν φανοποιός. Όταν άρχισα να προωθώ την καριέρα μου στην Αθήνα, πάθαινα κρίσεις πανικού. Επέστρεψα στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας των κρίσεων πανικού. Έκανα πίσω στην καριέρα μου γιατί κοίταζα να σώσω την ψυχή μου. Υπήρξα γενναιόδωρος με τους νέους τραγουδιστές. Κάποτε, ο Νίκος Βέρτης ζήτησε να τραγουδήσει 10 λεπτά περισσότερο και του έδωσα 20».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, τόνισε για τον αείμνηστο τραγουδιστή: «Μου υποσχέθηκε να έρθει να με δει, αλλά δεν πρόλαβε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.