Δείτε πώς είναι σήμερα η Σαμάρα από το «The Ring» – Δεν θυμίζει σε τίποτα το τρομακτικό κορίτσι της ταινίας

Η 32χρονη Ντέιβι Τσέις είχε στοιχειώσει τους φαν του τρόμου από την κυκλοφορία της ταινίας το 2002

Δείτε πώς είναι σήμερα η Σαμάρα από το «The Ring» – Δεν θυμίζει σε τίποτα το τρομακτικό κορίτσι της ταινίας

Η Σαμάρα από το «The Ring» είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες στην παγκόσμια κινηματογραφική ιστορία, που έχει στοιχειώσει τους φαν του τρόμου από την κυκλοφορία της ταινίας το 2002.

Η ταινία, που σκηνοθέτησε ο Γκορ Βερμπίνσκι και στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ναόμι Γουότς, Μάρτιν Χέντερσον, Ντέιβιντ Ντόρφμαν και Μπράιαν Κοξ, ήταν ένα ριμέικ της ιαπωνικής ταινίας τρόμου «Ring» του 1998, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Κότζι Σουζούκι.

Η Ντέιβι Τσέις στην ταινία «The Ring» το 2002

Μετά από 16 χρόνια η ηθοποιός που υποδύθηκε τη Σαμάρα, η Ντέιβι Τσέις, είναι 32 χρονών και πανέμορφη. Η ιστορία της έχει και συνέχεια, καθώς η Τσέις φέρεται να κατηγορήθηκε πριν μερικά χρόνια για κατοχή ελεγχόμενης ουσίας, με δικαστή να εκδίδει και ένταλμα σύλληψής της. Συνελήφθη από την αστυνομία του Λος Άντζελες στο Χόλιγουντ τον Αύγουστο του 2018, προτού αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση 1.000 δολαρίων.

Νωρίτερα, τον Νοέμβριο του 2017, η Τσέις είχε μπει ξανά στη φυλακή αφού η αστυνομία την σταμάτησε επειδή φέρεται να έκανε βόλτα με κλεμμένο αυτοκίνητο, συλλαμβάνοντας την για κακούργημα που αφορά την οδήγηση με αυτοκίνητο χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.

Αν και ο λογαριασμός που διαθέτει στο Instagram δεν είναι τόσο ενεργός, δίνει μια καλή εικόνα του πώς είναι σήμερα:

View this post on Instagram

A post shared by Daveigh (@daveighc)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.