ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Δείτε την αδημοσίευτη φωτογραφία της Μ.Κάλλας με την Κ.Παξινού

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του Studio Kleisthenis

Δείτε την αδημοσίευτη φωτογραφία της Μ.Κάλλας με την Κ.Παξινού

Με αφορμή την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την γέννηση της Μαρίας Κάλλας ο επίσημος λογαριασμός του Studio Kleisthenis ανέβασε μια αδημοσίευτη φωτογραφία για να τιμήσει την αιώνια Ελληνίδα ντίβα.

Πιο συγκεκριμένα από το αρχείο του φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου, ανέβηκε μια αδημοσίευτη φωτογραφία της, όπου ποζάρει με την σπουδαία ηθοποιό, Κατίνα Παξινού, το 1960.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας αναφέρεται: «100 χρόνια από την γέννηση της Μαρίας Κάλλας, η οποία γεννήθηκε 2 Δεκεμβρίου 1923. Ο Κλεισθένης υπήρξε ο έμπιστος και προσωπικός της φωτογράφος όταν ερχόταν Ελλάδα. Την φωτογράφιζε από την άφιξη της με ή χωρίς τον Ωνάση καθώς και σε βόλτες στην Αθήνα με τις φίλες της, σε δείπνο ή σε εκδηλώσεις καθώς και στις πρόβες αλλά και στις δυο παραστάσεις που έδωσε Νόρμα το 1960 και Μήδεια το 1961 στην Επίδαυρο. Στην αδημοσίευτη φωτό την φωτογραφίζει ο Κλεισθένης με την Κατίνα Παξινού στις 14-8-1960».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.