ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δεν έγινε δεκτή η μήνυση κατά του Γουόρεν Μπίτι για σεξουαλική κακοποίηση έφηβης

Η γυναίκα υποστήριξε ότι το 1973, όταν ήταν ανήλικη και ο Μπίτι 35 ετών, την υποχρέωσε να έχει ερωτικές σχέσεις μαζί του

Δεν έγινε δεκτή η μήνυση κατά του Γουόρεν Μπίτι για σεξουαλική κακοποίηση έφηβης

Δικαστήριο στη Καλιφόρνια απέρριψε την Παρασκευή μήνυση κατά του Αμερικανού ηθοποιού Γουόρεν Μπίτι για σεξουαλική κακοποίηση έφηβης στο περιθώριο γυρισμάτων ταινίας το 1973.

Η ενάγουσα Κριστίνα Σάρλοτ Χιρς υποστήριξε ότι σε ηλικία 14-15 ετών γνώρισε τον τότε 35χρονο ηθοποιό. Ο Γουόρεν Μπίτι «εκμεταλλεύτηκε τη θέση του» ως ενήλικος και σταρ του Χόλιγουντ για να υποχρεώσει την ενάγουσα -η οποία ήταν ανήλικη εκείνη την εποχή– σε «σεξουαλικές επαφές» μαζί του, όπως αναφερόταν στην καταγγελία.

Δικαστής στο Μπέβερλι Χιλς απέρριψε τη μήνυση, επισημαίνοντας ότι η ενάγουσα δεν προσκόμισε επαρκή αποδεικτικά στοιχεία στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Η μήνυση κατατέθηκε το 2022, αφού η νομοθεσία στην Καλιφόρνια προβλέπει άρση παραγραφής σε υποθέσεις σεξουαλικών επιθέσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 86χρονος σήμερα Γουόρεν Μπίτι μεσουράνησε στη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ και στην πολυετή καριέρα του υπήρξε επίσης σκηνοθέτης (βραβευμένος με Όσκαρ το 1982), σεναριογράφος και παραγωγός ταινιών. Περιζήτητος εργένης μέχρι το 1992 όταν νυμφεύθηκε την κατά 21 χρόνια νεότερή του Ανέτ Μπένινγκ, με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά, ο Γουόρεν Μπίτι είχε στο πλευρό του μεγάλες σταρ, όπως η Τζούλι Κρίστι, η Μπριζίτ Μπαρντό, η Βίβιαν Λι, η Τζάκι Κένεντι και η Μαντόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.