ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διάσημα γυναικεία φιλιά που έκαναν πάταγο σε ταινίες – Sex symbols που έκαναν το κοινό να «παραληρεί»

Το πιο πρόσφατο είναι μεταξύ της Κιμ Καρντάσιαν και της Έμμα Ρόμπερτς στο American Horror Story

Διάσημα γυναικεία φιλιά που έκαναν πάταγο σε ταινίες – Sex symbols που έκαναν το κοινό να «παραληρεί»

Με αφορμή τα φιλιά της Κιμ Καρντάσιαν με την Έμμα Ρόμπερτς σε επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του American Horror Story, κάνουμε μια αναδρομή στα γυναικεία φιλιά επί της οθόνης που έχουν προκαλέσει φρενίτιδα.

Υπάρχουν πολλές ταινίες στις οποίες οι πρωταγωνίστριες αντάλλαξαν ένα φιλί μεταξύ τους, άλλες αποθεώθηκαν και άλλες προκάλεσαν σάλο.

Για παράδειγμα ποιος δεν θυμάται το φιλί που έδωσε η Νάταλι Πόρτμαν και η Μίλα Κούνις στην ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι Black Swan; Ή η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στην Αλάνις Μορισσέτ σε ένα επεισόδιο του Sex and the City;

Φυσικά έχει μείνει αξέχαστο το φιλί επί σκηνής των δύο κατεξοχήν ποπ σταρ των 90s: Της Μπρίντει Σπίαρς και της Μαντόνα στα MTV Awards το 2003 που προκάλεσε φρενίτιδα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στα tabloid περιοδικά.

Το ίδιο μάλιστα θέλησαν να προκαλέσουν επτά χρόνια αργότερα και δύο γυναίκες ηθοποιοί -ξανά στη σκηνή των MTV Awards- το 2010. Όταν η Σάντρα Μπούλοκ σόκαρε την Σκάρλετ Γιόχανσον -η οποία τότε θεωρούνταν sex symbol- καθώς την φίλησε στο στόμα τη στιγμή που της έδινε το βραβείο.

Άλλα διάσημα φιλιά επί σκηνής ή επί της οθόνης είναι τα παρακάτω:

Η Anna Friel και η Nicola Stephenson στο Brookside (1994)

Η Sarah Michelle Gellar και η Selma Blair στο Cruel Intentions (1997)

Denise Richards και Neve Campbell στο Wild Things (1998)

Megan Fox και Amanda Seyfried στο Jennifer’s Body (2009)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Kate Winslet και Saoirse Ronan στο Ammonite (2020)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.