ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Διάσημοι που στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν ψευδώνυμα – Ποιο είναι το πραγματικό τους όνομα;

Δεν λένε το πραγματικό τους όνομα

Διάσημοι που στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν ψευδώνυμα – Ποιο είναι το πραγματικό τους όνομα;

Reese Witherspoon, John Legend, Bruno Mars, Rihanna. Eίναι λες και αυτές οι διασημότητες ήταν προορισμένες να τα καταφέρουν στο Χόλιγουντ από τη στιγμή που οι γονείς τους υπέγραψαν το πιστοποιητικό γέννησής τους.

Όμως, όπως αποδεικνύεται, μερικά από τα πιο διάσημα celeb ονόματα δεν είναι αληθινά. Γνωστές διασημότητες που στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν ψευδώνυμα, καθώς και τις ιστορίες πίσω από το πότε και γιατί επέλεξαν να αφήσουν πίσω τα ονόματά τους, παρακάτω.

GIGI HADID
AΛΗΘΙΝΌ: JELENA NOURA HADID

Οι αληθινοί θαυμαστές γνωρίζουν ότι το παγκοσμίου φήμης supermodel χρησιμοποιεί ψευδώνυμο. H Jelena (προφέρεται Yelena), η Hadid ονομαζόταν Gigi από νωρίς, αλλά μόνο από τη στενή οικογένειά της. «Τη μαμά μου την φώναζε έτσι η γιαγιά μου, όταν ήταν μικρότερη, αλλά μόνο μέσα στο σπίτι», είπε η Gigi σε μια συνέντευξη το 2015. «Με φώναζαν έτσι στο σπίτι όταν ήμουν πολύ μικρή οπότε έμεινε και σε μένα»

MARILYN MONROE
AΛΗΘΙΝΌ: NORMA JEANE MORTENSON

Πιθανότατα γνωρίζετε ότι η περίφημη Monroe μεγάλωσε με την ονομασία Norma Jeane. Σύμφωνα με το Time, η ηθοποιός εγκατέλειψε το επώνυμο του πρώτου συζύγου της επειδή ένα στέλεχος του στούντιο της 20th Century Fox σκέφτηκε ότι θα υπήρχαν πάρα πολλές ερμηνείες για την προφορά του. Η Norma Jeane πρότεινε το επίθετο “Monroe”, ένα όνομα από την πλευρά της μητέρας της στην οικογένεια, ενώ το στέλεχος του στούντιο της έδωσε το “Marilyn”, επειδή του θύμισε τη στάρλετ του Μπρόντγουεϊ της δεκαετίας του 1920, Marilyn Miller.

ALICIA KEYS
AΛΗΘΙΝΌ: ALICIA AUGELLO-COOK

Η τραγουδίστρια/τραγουδοποιός είπε στο Newsweek ότι ήθελε να αλλάξει το επώνυμό της για να ταιριάζει καλύτερα στη σκηνή και σκέφτηκε να πάρει τον τίτλο “Alicia Wild” – αλλά η μαμά της είπε όχι. “Είπε, “Ακούγεται σαν να είσαι στρίπερ”, είπε η Keys, οπότε η τραγουδίστρια θεώρησε ένα πιο μουσικό παρατσούκλι. “Είναι σαν τα πλήκτρα του πιάνου. Και μπορεί να ανοίξει τόσες πόρτες”, εξήγησε.

THE WEEKND
ΑΛΗΘΙΝΌ: ABEL MAKKONEN TESFAYE

Είναι αυτονόητο ότι το μικρό όνομα του The Weeknd δεν είναι “The,” και το επίθετό του δεν είναι “Weeknd”. Ο τραγουδιστής γεννήθηκε ως Abel Makkonen Tesfaye. Αποκάλυψε κατά τη διάρκεια ενός Reddit Ask Me Anything ότι διάλεξε το καλλιτεχνικό του όνομα αφού έφυγε από το σπίτι ως έφηβος. «Έφυγα από το σπίτι όταν ήμουν περίπου 17 ετών, παράτησα το γυμνάσιο και έπεισα τον Lamar να κάνει το ίδιο lol», είπε, αναφερόμενος σε ένα μέλος του crew του. “Πήραμε τα στρώματά μας από τους γονείς μας και φύγαμε ένα Σαββατοκύριακο – δεν επέστρεψα ποτέ στο σπίτι”.

MEGHAN MARKLE
ΑΛΗΘΙΝΌ: RACHEL MEGHAN MARKLE

Είναι πλέον γνωστό ότι το πραγματικό μικρό όνομα της Meghan είναι Rachel, αν και το όνομα γέννησής της δεν έχει μεγάλη σημασία, καθώς τώρα είναι Δούκισσα.

IRINA SHAYK
ΑΛΗΘΙΝΌ: IRINA SHAYKHLISLAMOV

Το πραγματικό επώνυμο της Irina Shayk είναι Shaykhlislamov, όπως ανέφερε ο Observer αφού είδε το νόμιμο όνομά της στο συμβόλαιο του διαμερίσματός της στο Μανχάταν.

BRAD PITT
ΑΛΗΘΙΝΌ: WILLIAM BRADLEY PITT

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά το γεγονός ότι συστήνετεαι με το μεσαίο όνομά του στην επαγγελματική του ζωή, η Page Six αναφέρει ότι ο νέος ανύπαντρος ηθοποιός συστήνεται με το όνομά του, William, όταν φλερτάρει με γυναίκες. Υποθέτουμε ότι κάθε γυναίκα θα έβλεπε μέσα από το όχι και τόσο ψευδώνυμο του Pitt.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.