ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το προσβλητικό μήνυμα που δέχτηκε για την Ιωάννα Τούνη στο Instagram & τον εξόργισε

«Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι!»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το προσβλητικό μήνυμα που δέχτηκε για την Ιωάννα Τούνη στο Instagram & τον εξόργισε

Το προσβλητικό μήνυμα που έλαβε από «ακόλουθό» του στο Instagram, σχετικά με το γεγονός ότι ο ίδιος και η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη, περιμένουν αγοράκι, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Σε πρόσφατη δημοσίευσή του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου «ανέβασε» μία φωτογραφία από τη μέρα που οι δύο τους έμαθαν ότι θα αποκτήσουν γιο και τα ρούχα τους βάφτηκαν μπλε στο πάρτι που ακολούθησε μετά την αποκάλυψη του φύλου του μωρού.

Ένα από τα σχόλια που δέχτηκε ήταν το: «Θα του δείξετε και την τσον@@ της μαμάς του όταν μεγαλώσει;». dimitrisalexadroy2928

Μέσω Instagram story, ο ίδιος έδειξε το σχόλιο στους «ακόλουθούς» του και έγραψε με κεφαλαία γράμματα: «Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι!! Αν μπορείς να τους πεις (ανθρώπους). Και είναι και γυναίκα!!!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από περίπου δύο χρόνια διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα revenge porn βίντεο με την Ιωάννα Τούνη χωρίς τη συγκατάθεσή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.