ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Doja Cat: Κακοποιήθηκε σωματικά από τον αδερφό της – Της έσπασε τα δόντια

Η μητέρα της ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Ραμάν έχει κάνει στην 28χρονη Doja «κοψίματα και μώλωπες»

Doja Cat: Κακοποιήθηκε σωματικά από τον αδερφό της – Της έσπασε τα δόντια

Η μητέρα της Doja Cat κατέθεσε προσωρινά περιοριστικά μέτρα κατά του γιου της και μεγαλύτερου αδελφού της Doja, καθώς φέρεται να κακοποίησε και να έσπασε τα δόντια της γνωστής τραγουδίστριας. 

Η Ντέμπορα Ελίζαμπεθ Σόιερ υποστήριξε στην αίτησή της ότι κάποια στιγμή ο 30χρονος γιος της, Ραμάν Νταλιθάντο Ντλαμίνι, έσπασε τα δόντια της τραγουδίστριας, όπως αναφέρει το TMZ, αν και δεν είναι σαφές πότε συνέβη το περιστατικό.

Η μητέρα της ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Ραμάν έχει κάνει στην 28χρονη Doja «κοψίματα και μώλωπες» και έκλεψε και κατέστρεψε κάποια από τα υπάρχοντά της. Επίσης, η Ντέμπορα υποστήριξε ότι ο Ραμάν ήταν επίσης λεκτικά προσβλητικός απέναντι στην αδελφή του «με πολύ εξευτελιστικό και ταπεινωτικό τρόπο» και ισχυρίζεται ότι έκανε την κόρη της να αισθάνεται «ανασφαλής και συναισθηματικά τραυματισμένη».

Ισχυρίζεται ότι το πιο πρόσφατο περιστατικό συνέβη στις αρχές του μήνα.

Αν και ο δικαστής χορήγησε στην Ντέμπορα δικαστική προστασία από τον γιο της, εν αναμονή της ακρόασης για μόνιμα περιοριστικά μέτρα, δεν τα χορήγησε στην Doja, αποφασίζοντας ότι θα πρέπει να υποβάλει η ίδια αίτηση για περιοριστικά μέτρα.

Στα έγγραφα η μητέρα της Doja σημείωσε ότι στο παρελθόν είχε λάβει περιοριστικά μέτρα κατά του γιου της, αλλά αυτά έχουν πλέον λήξει.

Η Doja – πραγματικό όνομα Αμάλα Ράτνα Ζαντίλε Ντλαμίνι – γεννήθηκε στο Λος Άντζελες από την Ντέμπορα, μια Αμερικανίδα γραφίστρια εβραϊκής καταγωγής, και τον Ντουσιμάνι Ντλαμίνι, έναν Νοτιοαφρικανό καλλιτέχνη με καταγωγή από τους Ζουλού, ο οποίος είναι περισσότερος γνωστός για τον ρόλο του Crocodile στο αρχικό καστ του μιούζικαλ «Sarafina!» του Μπρόντγουεϊ και την κινηματογραφική μεταφορά του 1992.

Σε ένα προφίλ που δημοσιεύτηκε το 2021 στο περιοδικό Rolling Stone, η Doja αποκάλυψε ότι αυτή και ο αδελφός της ήταν από τα λίγα παιδιά μεικτής φυλής στη γειτονιά τους και βίωσαν τον ρατσισμό.

Μοιράστηκε ότι οι περισσότεροι φίλοι της όταν μεγάλωνε ήταν λευκοί και Εβραίοι και ότι ο αδελφός της συνήθιζε να την κοροϊδεύει επειδή δεν είχε μαύρους φίλους.

Στην ίδια συνέντευξη η πρώην μπέιμπι σίτερ της, Αλέξις Χέινς, αποκάλυψε ότι τα προβλήματα συμπεριφοράς του αδελφού της Doja «καταλάμβαναν πολύ χώρο σε εκείνο το νοικοκυριό».

«[Μπορεί να μην υπήρχε χώρος για τα συναισθήματα [της Doja]. Είχε άλλες διεξόδους και διεξόδους και τρόπους να προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή, αλλά ήταν ένα καλό παιδί, ένα γλυκό παιδί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Doja πρότεινε στο παρελθόν ότι έχει αποξενωθεί από τον πατέρα της.

Δεν είναι σαφές πόσα αδέλφια έχει συνολικά η ράπερ, αν και η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της στο Fader ότι είναι «διασκορπισμένα σε διάφορες πόλεις».

Στην ίδια συνέντευξη σημείωσε ότι αισθάνεται «ευλογημένη» παρά το γεγονός ότι δεν έχει πυρηνική οικογένεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχε πει: «Είναι πάντα υπέροχο να έχεις και τους δύο γονείς σου στη ζωή σου και όλους τους αδελφούς και τις αδελφές σου και όλοι αγαπιούνται μεταξύ τους, αλλά μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι έτσι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.