ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Dua Lipa: Ποζάρει αισθησιακά σαν Barbie και «ρίχνει» το Instagram (φωτό)

Το εντυπωσιακό της φόρεμα τράβηξε όλα τα βλέμματα

Dua Lipa: Ποζάρει αισθησιακά σαν Barbie και «ρίχνει» το Instagram (φωτό)

Η γνωστή τραγουδίστρια Dua Lipa συγκέντρωσε για άλλη μια φορά εκατομμύρια likes δείχνοντας στο κοινό της, την εντυπωσιακή ενδυματολογική επιλογής της.

Η 27χρονη τραγουδίστρια του «Dance the Night» που θα ντύσει μουσικά την ταινία, «Barbie» ανέβασε φωτογραφίες της με ένα νέο ρούχο εμπνευσμένο από τη διάσημη κούκλα και ροζ μπότες μέχρι τους μηρούς. «Έλα Barbie, πάμε για πάρτι», έγραψε περιπαικτικά η ποπ σταρ, η οποία έχει ρόλο στην πολυαναμενόμενη ταινία.

Το καρουζέλ των εικόνων έδειχνε τη Lipa να ποζάρει σε ένα μπαλκόνι πλαισιωμένο από φοίνικες φορώντας ένα ροζ βελούδινο μίνι φόρεμα με βαθιά λαιμόκοψη και μεταλλική λεπτομέρεια. Η εμφάνισή της σε στυλ Barbie ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες με έντονη ροζ ύφανση μέχρι τους μηρούς.

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Η Lipa συνδύασε την εντυπωσιακή της εμφάνιση με μια ασημένια τσάντα, μια επιλογή από κομψά ασημένια σκουλαρίκια και έντονα κόκκινα νύχια και εκμεταλλεύτηκε πλήρως το χώρο του μπαλκονιού για την αυτοσχέδια φωτογράφηση. Στο πρώτο στιγμιότυπο, η τραγουδίστρια ακουμπάει την τσάντα της στο μπαλκόνι καθώς κοιτάζει προς τα δεξιά, κρατώντας ψηλά το ύφασμα του φορέματός της για να αποκαλύψει πλήρως τις ροζ μπότες της.

Η τραγουδίστρια φαίνεται ενθουσιασμένη με τη ροζ αμφίεσή της, καθώς ποζάρει με μια ενθουσιασμένη έκφραση σε ένα στιγμιότυπο, και στη συνέχεια αφήνει το πρόσωπό της εκτός για να εστιάσει το πλάνο στο ίδιο το σικ look. Η εμπνευσμένη από τη Μπάρμπι εμφάνισή της δεν θα εκπλήξει όσους ακολούθησαν τις ανακοινώσεις γύρω από την επερχόμενη ταινία Μπάρμπι της Γκρέτα Γκέργουιγκ.

Το Μάιο, ανακοινώθηκε η λίστα κομματιών για το φιλμ με τη μουσική να υπογράφουν οι Lizzo, Ice Spice, Haim, Nicki Minaj και, φυσικά, η Ντούα Λίπα, η οποία τραγουδά το κομμάτι ντίσκο «Dance the Night Away», το πρώτο. single που κυκλοφόρησε από το soundtrack. Στη συνέχεια, στις 27 Μαΐου, η τραγουδίστρια ανέβασε μια ανάρτηση στο Instagram που την έδειχνε από τα παρασκήνια του βίντεο, συμπεριλαμβανομένων δύο όπου φορούσε ένα αστραφτερό ροζ τοπ και κρατούσε μια γιγάντια βούρτσα μαλλιών με λογότυπο Barbie.

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Σημειωτέον, η Lipa εμφανίστηκε ως κούκλα Barbie εμπνευσμένη από τη γοργόνα στη νέα ταινία, επιβεβαιώνοντας τις φήμες πολλών μηνών σχετικά με την εμφάνισή της στην επερχόμενη ταινία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσφατα ο προσωπικός λογαριασμός της Dua Lipa στο Instagram πλημμύρισε με φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα. Η παγκοσμίου φήμης ποπ σταρ έπειτα από την παραμονή της στη Σίφνο, βρέθηκε στην Αθήνα ώστε να αναχωρήσει από την Ελλάδα. Ωστόσο όπως ενημέρωσε η ίδια, η πτήση της ακυρώθηκε και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον Παρθενώνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.