ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Πανοπούλου: «Κήδεψα τον πατέρα μου και το βράδυ έπρεπε να κάνω τον κόσμο να γελάσει – Τελείωσα και λιποθύμησα» 

«Είναι πραγματικά δύσκολο, δεν θα σου κάνω την ταπεινή»

Ε.Πανοπούλου: «Κήδεψα τον πατέρα μου και το βράδυ έπρεπε να κάνω τον κόσμο να γελάσει – Τελείωσα και λιποθύμησα» 

Η Έλντα Πανοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, που της στοίχησε πολύ.

 «Δεν υπάρχει κανείς ηθοποιός που να μην το έχει ζήσει αυτό, να πρέπει να ανέβει στο σανίδι, ενώ βίωσε μια απώλεια».

Πρόσθεσε επίσης: «Σε εμένα έτυχε με πάρα πολύ δύσκολο τρόπο. Κήδεψα τον πατέρα μου και το βράδυ στο Δελφινάριο, έπρεπε να κάνω δυόμισι χιλιάδες κόσμο να γελάσει. Το υπηρέτησα αυτό, αλλά μόλις τελείωσα το νούμερό μου, λιποθύμησα. Αυτό δεν το λέω για να κάνω τη σπουδαία, γιατί το έχουμε βιώσει σχεδόν όλοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, έκλεισε λέγοντας: «Είναι πραγματικά δύσκολο, δεν θα σου κάνω την ταπεινή. Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω ζήσει στη ζωή μου. Δεν είχα τον χρόνο να πενθήσω και αυτό μου έμεινε σαν κατάλοιπο. Πενθούσα για πολλά χρόνια μετά, μέσα από μια εικόνα, από μια μουσική που μου θύμιζε τον πατέρα μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.