ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Βατίδου για το επεισόδιο στη Γλυφάδα: «Τον κυνήγησα για να φωτογραφίσω την πινακίδα του και κινδύνευσα»

Δείτε την ανάρτηση της

Ε.Βατίδου για το επεισόδιο στη Γλυφάδα: «Τον κυνήγησα για να φωτογραφίσω την πινακίδα του και κινδύνευσα»

Η Εύη Βατίδου μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στα προσωπικά της social media περιέγραψε το χρονικό του περιστατικού στη Γλυφάδα το οποίο την οδήγησε στο Αυτόφωρο.

Η Εύη Βατίδου τονίζει ότι τα βίντεο που βγήκαν στη δημοσιότητα για το περιστατικό με τη μηχανή στη Γλυφάδα αποκάλυψαν όλη την αλήθεια, ενώ τα ΜΜΕ παρουσίασαν την είδηση ως «κινηματογραφικές σκηνές επιστημονικής φαντασίας, έτσι ήταν το αστυνομικό σας ρεπορτάζ».

Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο σημειώνει ότι δέχτηκε αρκετά επικριτικά σχόλια προς το πρόσωπό της, εκ των οποίων τα περισσότερα μέσω social media.

Μεταξύ άλλων, κατηγορεί τα ΜΜΕ ότι «αφήσατε υπονοούμενα και δημιουργήσατε εσφαλμένες εντυπώσεις στο ευρύ κοινό για το άτομό μου, κάτι που κάνετε κατ’ εξακολούθηση εδώ και πολλά χρόνια».

Αναλυτικά το βίντεο και όσα είπε η Εύη Βατίδου:

«Τον κυνήγησα για να φωτογραφίσω την πινακίδα του και κινδύνευσα. Βρέθηκα στο αυτόφωρο για 48 ώρες. Κατηγορήθηκα για κακούργημα, απολογήθηκα στον Ανακριτή και στον Εισαγγελέα, τελικά αφέθηκα ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους.

Σχετικά με τον τρόπο, με τον οποίο αρκετά ΜΜΕ παρουσίασαν την είδηση: «Κινηματογραφικές σκηνές επιστημονικής φαντασίας, όπως της σειράς “Ο ιππότης της ασφάλτου”. Έναν ειδικό πράκτορα καταπολέμησης του εγκλήματος, μαζί με το έξυπνο αυτοκίνητο τον KITT που έχει ειδικό εγκέφαλο τεχνητής νοημοσύνης, λαμβάνοντας ενίοτε αυτόματες πληροφορίες, έτσι ήταν το αστυνομικό σας ρεπορτάζ.

Κάποιοι δικηγόροι, δημοσιογράφοι, πανελίστες, δελτία ειδήσεων, sites αναπαράγετε τη ψευδή μήνυση κακοποιού, χωρίς στοιχεία, που δεν έπαθε τίποτα και έπεισε – πλην λίγων εξαιρέσεων – ότι είναι παντελώς αθώος. Αφήσατε υπονοούμενα και δημιουργήσατε εσφαλμένες εντυπώσεις στο ευρύ κοινό για το άτομό μου, κάτι που κάνετε κατ’ εξακολούθηση εδώ και πολλά χρόνια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.