ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Βατίδου: «Σε ποια σύντροφο αναφέρεται ο Α.Κούγιας; Να βάλουμε αγγελία στο silver alert;»

«Εμένα άλλα μου είχε πει»

Ε.Βατίδου: «Σε ποια σύντροφο αναφέρεται ο Α.Κούγιας; Να βάλουμε αγγελία στο silver alert;»

Σε νέες δηλώσεις που έκανε η Εύη Βατίδου μίλησε και για την απάντηση που έδωσε ο πρώην σύζυγός της Αλέξης Κούγιας αναφορικά με το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους και τη νέα του σχέση.

Ειδικότερα, η Εύη Βατίδου: «Εμένα άλλα μου είχε πει, οπότε δεν με ενόχλησαν τα όσα είπε. Έκανε μία δήλωση και είχε κάποιον λόγο για να την κάνει. Γιατί όποτε κάνει δηλώσεις, είναι πολύ συγκεκριμένος και ξέρει πάρα πολύ καλά τι λέει και κάτι έχει στο μυαλό του. Έχει υπάρξει επανασύνδεση υπό την έννοια, ότι έχουμε έρθει πιο κοντά.

Δεν έχουμε καταλάβει σε ποια σύντροφό του αναφέρεται. Μήπως να βάλουμε στο silver alert μία αγγελία ότι ψάχνουμε μία υψηλοτάτου επιπέδου; Πριν κάνει ο Αλέξης αυτή τη δήλωση, ήξερα ότι δεν υπάρχει σύντροφος. Μου είχε πει ότι είχε χωρίσει. Μπορεί να συμβεί να χωρίσει και να τα ξαναβρεί. Εκείνον να ρωτήσετε κι όχι εμένα».

Στη συνέχεια, η Εύη Βατίδου τόνισε ότι θα κάνουν Χριστόυγεννα με τον πρώην σύζυγό της και τα παιδιά τους, όπως συνηθίζουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα ήθελα να τον ρωτήσετε αφού μας λέει ότι κάποιος του στάθηκε σε ένα συγκεκριμένο συμβάν, τότε εγώ αυτά τα 22 χρόνια τι κάνω; Τον βλέπω ευτυχισμένο τον τελευταίο καιρό κι αυτό κάνει καλό και σε εμένα και στα παιδιά μας» κατέληξε η Εύη Βατίδου στο Happy Day.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.