
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην «μάχη» που έδωσε στο παρελθόν με τα κιλά της, τονίζοντας πως «πέρασα από διάφορα στάδια».
«Έχω περάσει διάφορα στάδια. Έχω περάσει όλα τα επίπεδα, εννοώ έχω περάσει και υστερία. Απλά όντως χρειάζεται μια προσπάθεια και μια φροντίδα. Εγώ πιστεύω ότι η ομορφιά έχει ένα πακέτο πραγμάτων και για να νιώθεις καλά πρέπει να είσαι όσο πιο κοντά σ’ αυτό το πακέτο, το δικό σου, που σε φτιάχνει», εξομολογήθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
Επίσης μίλησε και για την αγάπη της για τα τατουάζ, υπογραμμίζοντας: «Τα αγαπώ πάρα πολύ τα τατουάζ. Δεν ξεκινάει από συναίσθημα η ανάγκη μου να κάνω τατουάζ. Μου αρέσει να το βλέπω μετά στο χέρι μου και έτσι ξεκινάει. Και έχω πράγματα που αγαπάω γενικά. Δεν έχω παντού. Μου αρέσει στο χέρι γιατί μου αρέσει να τα βλέπω, δεν τα έχω μετανιώσει».
Παράλληλα αναφέρθηκε και στον σύντροφό της Νίκο Συρίγο, σημειώνοντας ότι θαυμάζει ο ένας τον άλλον.
«Η σχέση μας θεωρώ ότι έχει μείνει για μας με κάποιο τρόπο. Δεν είναι ότι κρυβόμαστε και βγαίνουμε με τις κουκούλες, αλίμονο. Αλλά γενικώς εγώ είμαι ακόμα και πιο φειδωλή. Ο Νίκος είναι πιο εκδηλωτικός γενικά, μιλάει πιο εύκολα, εγώ τα συναισθήματά μου μ’ αρέσει να τα κρατάω για μένα. Του αρέσει αυτό που κάνω γενικά, με θαυμάζει, δηλαδή και αυτό είναι επίσης ένα στοιχείο που είναι όμορφο σε μία σχέση. Και εγώ τον θαυμάζω και εκείνος με θαυμάζει.
Έρχεται με πάντα πολύ καλή πρόθεση, οπότε δεν έχω πάρα πολύ στρες όταν είναι εδώ. Έχω το στρες του ότι όντως με βλέπει ένας δικός μου άνθρωπος».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.