ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έφη Σαρρή: «Μπροστά στον σύντροφό μου είμαι μονίμως άβαφη και ξεμαλλιασμένη»

«Δεν μαγειρεύω και ούτε πατάω στην κουζίνα - Σκόρδο, κρεμμύδι και κουνουπίδι δεν μπαίνουν στο σπίτι μου»

Έφη Σαρρή: «Μπροστά στον σύντροφό μου είμαι μονίμως άβαφη και ξεμαλλιασμένη»

Η Έφη Σαρρή, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης ανέφερε μεταξύ άλλων πως «μπροστά στον σύντροφό μου είμαι μονίμως άβαφη και ξεμαλλιασμένη. Θέλω τα ρούχα που φοράω μέσα στο σπίτι να είναι ανάλαφρα κι έτσι τα σκίζω λίγο».

Παράλληλα, τόνισε πως «δεν κάνω πλαστικές επεμβάσεις, το μέτωπό μου έχει γίνει φυσαρμόνικα. Δεν θέλω τις ενέσεις και τα μπότοξ, μια φορά που έκανα, πέθανα από τους πόνους.

Μου αρέσει να κάθομαι στον καναπέ και να κοιτάω το ταβάνι για 8-10 ώρες.

Δεν μαγειρεύω και ούτε πατάω στην κουζίνα. Απεχθάνομαι τις μυρωδιές μέσα στο σπίτι. Σκόρδο, κρεμμύδι και κουνουπίδι δεν μπαίνουν στο σπίτι μου», είπε η Έφη Σαρρή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Έφη Σαρρή είπε επίσης: «Σε όσους με λένε άφωνη, έχω να πω πως ο καθένας έχει τη γνώμη του. Πολλοί από αυτούς που με κατακρίνουν, θα ήθελαν να είναι η Έφη Σαρρή στη θέση της Έφης Σαρρή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.