ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο ηθοποιός Αλέξανδρος Κομπόγιωργας (φώτο)

Πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων» - Έδινε «μάχη» με τον καρκίνο

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο ηθοποιός Αλέξανδρος Κομπόγιωργας (φώτο)

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 48 ετών άφησε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Κομπόγιωργας που είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα, ο ηθοποιός κατέληξε μετά από μία σκληρή «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο.

«Αντίο σε έναν καλό συνάδελφο που δεν είχα την τύχη να γνωρίσω ούτε να δουλέψω μαζί του.. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Πάλεψε για 6 μήνες με την ασθένεια του καρκίνου αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.. Για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα μόνο καλά λόγια έχω ακούσει…» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η ηθοποιός Καλλιόπη Ευαγγελίδου, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση.

Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις.

Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο», έγραψε η Καλλιόπη Ευαγγελίδου στην ανάρτησή της.

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, ο οποίος υπήρξε επίσης ενδυματολόγος, σκηνογράφος, σκηνοθέτης, είχε σχεδιάσει τα κοστούμια για την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης», ενώ είχε αναλάβει την ενδυματολογική επιμέλεια της τελετής έναρξης του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, τα κουστούμια στα εγκαίνια της Opap Arena και πολλά άλλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.