ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Κατερίνα Στικούδη – Η ανακοίνωση στη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα (βίντεο)

Πότε αποκάλυψε την πρώτη της εγκυμοσύνη

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Κατερίνα Στικούδη – Η ανακοίνωση στη συναυλία της  Κριστίνα Αγκιλέρα (βίντεο)

Η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε πως είναι για δεύτερη φορά έγκυος κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας της Κριστίνα Αγκιλέρα, στο Europride 2023 στη Μάλτα.

Ειδικότερα, πιάνοντας την κοιλιά της απευθύνθηκε στους 80.000 θεατές και αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της, αναφέροντας πως σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της.

Πότε αποκάλυψε την πρώτη της εγκυμοσύνη

Να θυμίσουμε πως η Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης είναι παντρεμένοι από το 2018, κρατώντας την προσωπική τους ζωή μακριά από τα media.

Η τραγουδίστρια έχει επιλέξει να κρατά της προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό το λόγο μάλιστα την πρώτη της εγκυμοσύνη την αποκάλυψε λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει, αφού ήθελε να το κρατήσει μόνο για την ίδια και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Τον Οκτώβριο του 2021 η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον γιο της, Βύρωνα, ο οποίος σε λίγους μήνες θα αποκτήσει αδελφάκι.

«Εμείς στο σπίτι μας λειτουργούμε ομαδικά, δεν έχουμε “εγώ” κι “εσύ”, είμαστε “εμείς”. Άρα, είναι πολύ εύκολο να μας δημιουργούνται αυτά τα συναισθήματα. Ποτέ δεν είμαι αφοριστική, τα ρούχα του μόνο θέλω να τακτοποιεί, αλλά κι αυτό με τον ερχομό του παιδιού το έχω σχεδόν ξεπεράσει», είχε δηλώσει η Κατερίνα Στικούδη στο περιοδικό «You» για την καθημερινότητα με τον σύζυγό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.