ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ειρήνη Μερκούρη: «Θα ήταν τιμή για εμένα να πάω καλόγρια αλλά έχω αποφασίσει το βίο της ζωής μου»

«Ο Χριστός και η Αγία Τριάδα είναι τα πάντα για μένα» δήλωσε η τραγουδίστρια

Ειρήνη Μερκούρη: «Θα ήταν τιμή για εμένα να πάω καλόγρια αλλά έχω αποφασίσει το βίο της ζωής μου»

Η τραγουδίστρια Ειρήνη Μερκούρη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο J2US το περασμένο Σάββατο και το πρωί της Τρίτης 9 Μαΐου, προσκεκλημένη στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα“.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την απόφασή της να απέχει από το τραγούδι τα τελευταία 8 χρόνια, τον γάμο της, αλλά και τη σχέση της με τον Θεό.

«Από ένα σημείο και μετά ήταν προσωπική μου επιλογή να απέχω από τη μουσική. Δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσω. Έκανα στην άκρη για κάποιο λόγο, στη συνέχεια ήρθε ο γάμος μου και τον απολαμβάνω.

Με γεμίζει ο άντρας μου, είμαστε 7,5 χρόνια μαζί. Είμαστε καλά και έτσι θέλω και εύχομαι να είμαστε πάντα. Το 2019 ήμουν έτοιμη να επιστρέψω και να δουλέψω βράδυ αλλά ήρθε το lockdown» ανέφερε αρχικά η Ειρήνη Μερκούρη.

«Σε μοναστήρια πάω πάντα γιατί είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη, αυτό δεν αλλάζει και δε θα αλλάξει ποτέ. Κατά καιρούς πήγαινα, και πηγαίνω σε μοναστήρια, και στην Παναγία της Τήνου, και κάθομαι 3 μέρες για να προσκυνήσω. Ήθελα την ψυχική μου ηρεμία. Ο Χριστός και η Αγία Τριάδα είναι τα πάντα για μένα, μετά είναι η οικογένειά μου και να είναι καλά όλος ο κόσμος.

Δε θα έπαιζα ποτέ με τον αληθινό Θεό, με τον Ιησού Χριστό γιατί, δεν είναι δυνατόν να πας καλόγρια και μετά να έρχεσαι στην πίστα και να φοράς μίνι. Έτσι παίζεις με τον Θεό; Αυτά είναι κακοήθειες. Θα ήταν τιμή για μένα να πάω καλόγρια αλλά έχω αποφασίσει το βίο της ζωής μου…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να το τελειώσω για κάποιους, είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη και δεν είμαι απλά για να το λέω. Πιστεύω στην Ουράνια Βασιλεία. Αυτό πιστεύω και θα το ομολογώ μέχρι να μου βγει η ψυχή. Δε πρόκειται να αλλάξω πίστη ποτέ. Για να το τελειώσουμε. Ήμουν ανέκαθεν έτσι…» δήλωσε η Ειρήνη Μερκούρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.