ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Περπάτησε σε πασαρέλα πιο σέξι από ποτέ (βίντεο)

Η τραγουδίστρια περπάτησε στη σκηνή ενός μαγαζιού με ένα μάξι λευκό και εξώπλατο φόρεμα, το οποίο είχε ένα μεγάλο άνοιγμα στην περιοχή της κοιλιάς

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Περπάτησε σε πασαρέλα πιο σέξι από ποτέ (βίντεο)

Πιο σέξι από ποτέ εμφανίστηκε σε πασαρέλα η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η τραγουδίστρια περπάτησε στη σκηνή ενός μαγαζιού με ένα μάξι λευκό και εξώπλατο φόρεμα, το οποίο είχε ένα μεγάλο άνοιγμα στην περιοχή της κοιλιάς. Καθώς περπατούσε στο stage, έδειξε και το πλαϊνό μέρος του ρούχου της, με ένα μεγάλο σκίσιμο στο πόδι της, που ξεκινάει από ψηλά στην περιοχή των γοφών.

Βίντεο από την πασαρέλα της, ανέβασε η ίδια στα social media που διατηρεί. Μεταξύ άλλων, μοιράστηκε το κλιπ στο TikTok.

Δείτε το βίντεο

@eirinipapadopoulou_

Thessaloniki cat walk #hairfest #model #singer #eirinipapadopoulou #white @BraidBar Skg @Tekiraa

♬ ALIEN SUPERSTAR – Beyoncé

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο κλιπ, η Ειρήνη Παπαδοπούλου ξεκινάει την πασαρέλα της, κάνοντας μερικές χορευτικές κινήσεις, ενώ ο κόσμος που βρίσκεται στην επίδειξη, την καταγράφει με κινητά τηλέφωνα. Αφού περπατάει μερικά μέτρα, η τραγουδίστρια στέκεται στο μπροστινό μέρος της σκηνής και δείχνει με τον δικό της τρόπο, το φόρεμα που φοράει. Κάνει μερικά σύντομα χορευτικά και επιστρέφει στην αφετηρία, περπατώντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.