ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Έκτη καταγγελία σε βάρος του Παφ Ντάντι για σεξουαλική επίθεση – Πρώην μοντέλο ισχυρίζεται ότι τη βίασε το 2003

Λίγες μέρες αφότου ανέλαβε την «πλήρη ευθύνη» για τον ξυλοδαρμό της πρώην φίλης του

Έκτη καταγγελία σε βάρος του Παφ Ντάντι για σεξουαλική επίθεση – Πρώην μοντέλο ισχυρίζεται ότι τη βίασε το 2003

Νέα μήνυση σε βάρος του αντιμετωπίζει ο Sean «Diddy» Combs, γνωστός ως Puff Daddy, αυτή τη φορά από το πρώην μοντέλο Κρίσταλ Μακ Κίνεϊ, που ισχυρίζεται ότι την εξανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις στο στούντιο ηχογράφησής του στη Νέα Υόρκη το 2003.

Η νέα αγωγή κατά του γνωστού ράπερ έρχεται λίγες ημέρες αφότου ο δήλωσε ότι ανέλαβε την «πλήρη ευθύνη» για τον ξυλοδαρμό της πρώην φίλης του Cassie, μετά την δημοσιοποίηση ενός βίντεο με το σοκαριστικό περιστατικό.

Η νέα μήνυση, η έκτη κατά σειρά καταγγελία για σεξουαλική επίθεση που κατατίθεται εναντίον του μέσα σε έξι μήνες, ισχυρίζεται ότι η Μακ Κίνεϊ, τότε 22 ετών, γνώρισε τον Puff Daddy σε μια εκδήλωση για την ανδρική Εβδομάδα Μόδας των Ανδρών σε εστιατόριο του Μανχάταν.

Τι αναφέρει το πρώην μοντέλο για την Puff Daddy

«Μόλις κάθισε, ο Combs έκανε μια πολύ δημόσια επίδειξη προσεγγίζοντας την ενάγουσα με σεξουαλικό τρόπο, η οποία συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια του δείπνου», αναφέρει η κατάθεση.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια των αλληλεπιδράσεών τους, ο Combs φλέρταρε, στα όρια της ασέλγειας, καθώς έσκυβε απέναντι από το τραπέζι προς το μέρος της. Ο Combs, επίσης, έδινε στην ενάγουσα αλκοόλ, γεμίζοντας συνέχεια το ποτήρι της με κρασί», πρόσθεσε.

Αργότερα εκείνο το βράδυ, ο Combs προσκάλεσε την Μακ Κίνεϊ στο στούντιο ηχογράφησης του, όπου η γυναίκα ισχυρίζεται ότι της δόθηκε αλκοόλ και μαριχουάνα, σύμφωνα με την αγωγή. Ο Combs την οδήγησε σε ένα μπάνιο όπου άρχισε να τη φιλάει με τη βία. Αφού εκείνη αρνήθηκε, την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ.

Η Μακ Κίνεϊ αναφέρει ότι λιποθύμησε και ξύπνησε σε ένα ταξί, συνειδητοποιώντας ότι είχε υποστεί σεξουαλική επίθεση.

Ο 54χρονος μεγιστάνας της χιπ χοπ αντιμετωπίζει όλο και περισσότερα νομικά προβλήματα από τότε που η πρώην φίλη του Cassie, το νόμιμο όνομα της οποίας είναι Cassandra Ventura, κατέθεσε μήνυση εναντίον του τον Νοέμβριο, ισχυριζόμενη ότι την υπέβαλε σε χρόνια κακοποίησης, συμπεριλαμβανομένων ξυλοδαρμών και βιασμού.

Η αγωγή διευθετήθηκε την επόμενη μέρα, αφού ο Combs, μέσω του δικηγόρου του, δήλωσε ότι «αρνείται σθεναρά» αυτές τις κατηγορίες.

Μετά τη μήνυση της Ventura, ακολούθησαν τον ίδιο μήνα άλλες δύο γυναίκες που κατηγορούσαν τον Combs για βιασμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μακ Κίνεϊ αναφέρει στην καταγγελία της ότι παρακινήθηκε να μιλήσει όταν είδε τις αγωγές της Ventura και των υπολοίπων γυναικών. «Ήξερε ότι είχε ηθική υποχρέωση να μιλήσει», αναφέρει η κατάθεσή της. «Η ενάγουσα επιδιώκει δικαιοσύνη για την ίδια και για κάθε άλλο θύμα του Combs».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.